Bianca Ingroso: – Åpne om nye aborter

Bianca Ingroso, 25, har vært på “alles” lepper de siste årene. Hun har et navn Han utmerket seg som en av Sveriges største påvirkere, Er en av de mest suksessrike sminkemogulene landet har å tilby.

I Wallgrens World-serien følges den populære Wallgren / Ingroso-familien i åtte sesonger, og dette Se og kom ofte med mange spennende og unike uttrykk.

25 år gammel Hvem er mest åpenbart kjent med deres privatliv, Hvor hun vil uttrykke om det ene og det andre.

Denne gangen er ikke noe unntak, og i den nye episoden av serien kommer Influencer med et annet unikt uttrykk.

Åpning: Bianca Ingroso har slitt med bulimi i mange år og snakker åpent om det under et besøk til “Squallon” lørdag. Video: TV2
Se også

– Jeg har ikke bestemt meg

Hun innrømmer overfor moren, Bernila Wallgreen, at hun nylig hadde gått gjennom en vanskelig periode fordi hun var gravid på det tidspunktet episoden ble filmet – men ifølge svenske ville hun mest sannsynlig ta abort. Avsløre.

– Philip vil ikke. Jeg vil ikke snakke om det fordi jeg ikke har bestemt meg. Jeg vil ikke si fordi jeg ikke ønsket å gå først 25 25-åring på showet at han virkelig ikke vil oppnå, han og kjæresten Philip Cohen (26), sier til seg selv at han ikke er enig i valget.

Influencer sier at hun føler seg klar for seg selv og at hun var veldig glad for å være gravid.

– Det kjedelige er at dette er en beslutning som bare du kan ta. Dette er et veldig vanskelig valg å ta når du ikke innser at det er noe du har planlagt og ventet på. Noen ganger kommer barn som en god overraskelse og noen ganger som en sliten overraskelse, sier moren trøst.

READ  20 000 kunne bli tatt ut i streik

Takk for støtten

Bernila påpeker videre at det er Bianca som må ta denne avgjørelsen fordi det er kroppen hennes, men hun vil uansett være der for datteren.

Som nevnt har influencer en vane å samhandle veldig åpent med sine følgere, og det har hun Han hadde tidligere avslørt at han led av en infeksjon Hun fikk en ny abort i magen. Dermed er dette hennes tredje abort.

Episoden ble vist tidligere i uken, og Bianca har fått enorm støtte på sosiale medier de siste dagene. Tidligere denne uken la han ut et innlegg på Instagrams historieprosess der han takket alle.

“Til alle dere som holder stykket og har sett episoden som aldri har blitt sendt på TV før. Takk for vennlige ord og støtte,” skrev han.

Express har ennå ikke lyktes i å få en kommentar fra Bianca eller Philip.

Forhold: Gjennom serien “The Walkgreen World” får man innsikt i livene til datteren Bianca Ingiroso og mor Bernila Walkgren. Men forholdet deres har aldri vært som det er i dag. Nå sier de at det endret seg. Reporter: Henriette Ilertson. Video: Thea Hope / Play / Red Carpet
Se også

Av og på forhold

Den mest kjente kjæresten og kjæresten har vært i ett Forhold siden de slo seg sammen for seks år siden, Og endte flere ganger. I vinter, etter lang tid, ble paret gjenforent.

– Vi har vært sammen i seks år, og det har vært mange opp- og nedturer. Vi må finne ut av ting. Vi kan være flinke til å tørke ting under teppet. Problemet vårt er at vi ikke har funnet en måte å kommunisere på, sa 25-åringen nylig i en videoblogg på sin egen YouTube-kanal.

READ  Koronarkrise, koronavirus | Professor i de norske koronarådene:

Gjennom hele sommeren og høsten snakket Bianca Ingroso også ærlig om hvordan hun var så nede.

Det er ikke kjent om dette skyldes abort eller ikke, men mannen som var innflytelsesrik tidligere i sommer sa at han ikke ønsket å omgås mennesker, ikke hadde mye energi, og samtidig ønsket å være avslappet.

– Jeg har det ikke mentalt bra, som jeg sa til deg, prøver jeg å slappe av hjemme, ikke sosialisere. Jeg tar det med ro, sa han i den videoen Avsløre.

Written By
More from Jakob Leif

TV -anmeldelse «McCartney 3, 2, 1»: Miracle Mecca – Viji

79 – More Joy: Paul McCartney debuterte i London i 2009. Foto:...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *