Biden holder Fossie – VG

Få jobben gjort: Biden vil at Anthony Fassi skal fortsette når den nye presidenten drar til Det hvite hus i januar. Foto: POOL Ny / X80003

CNN rapporterer at nåværende president Joe Biden vil beholde Anthony Fossi som sjef for epidemier.

Joe Biden har sagt at han vil beholde Anthony Fossie som den nye ledelsens beste medisinske rådgiver, skriver CNN-journalist Jack Topper På Twitter.

– Jeg ba ham om å forbli i den samme stillingen som han hadde vært under flere presidenter, om å be ham og meg om å være sjefsmedisinske rådgiver, og om å be Biden om å være en del av regjeringsteamet.

Fucci har vært den nasjonale smittevernkontrollkonsulenten i USA og president for organisasjonen for allergi og smittsomme sykdommer.

I januar ble han styreleder for Corona task force i Det hvite hus og var initiativtaker og rådgiver for det amerikanske folket om initiativer.

Les mer

Hundrevis av døde koronaer er fortsatt lagret i frysetrailere i New York

Den sittende presidenten Donald Trump og Fassi har alltid vært uenige. I oktober, Fossie Trump refererte til det som en “katastrofe”.

Under intervjuet snakket Biden med immunolog Fassi og Corona om ytterligere planer for å håndtere infeksjonen, rapporterte nyhetsbyrået Reuters. I handlingene han tar, vil han be alle amerikanere om å bruke en maske de første 100 dagene av presidentperioden.

– Bare 100 dager med masken, ikke for alltid. 100 dager. “Jeg tror vi vil se en reduksjon i epidemien,” sa Biden til CNN.

Bruk av masker i føderale bygninger bør være et annet tiltak som Biden ønsker å innføre for å bekjempe epidemien.

READ  - Vi må være tydelige - VG

KATASTRO: President Donald Trump har ikke alltid vært fornøyd med Anthony Fossie. Foto: MANDEL NGAN / AFP

Uenighet om reklame

President Donald Trump startet sin valgkamp med Foucault i oktober i år. Viser et klipp i videoen der “Jeg kan ikke forestille meg at noen kunne ha gjort mer”, og blir presentert som om han snakket om presidenten.

Faktisk handler Fuccis rapport om Coronas arbeidsgruppe, og CNN Han gikk aldri med på å delta i virksomheten.

– I mine nesten fem tiår som offentlig tjenestemann har jeg ikke støttet offentlig noen politisk kandidat offentlig. Kommentarene som republikanerne ga meg ble hentet fra sammenhengen med en bred uttalelse jeg kom med for flere måneder siden, Sa Fauci i kanalen.

VG Rabattkoder

Forretningssamarbeid med Kickback.no

Written By
More from Jakob Leif

Aksjen skyter – E24

Handelsplattformen Robinhood åpnet for begrenset handel på fredag, og aksjen tar fart...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *