Bilder av den nye MacBook Air sirkulerer online – som den fargerike nye Imax

Da Apple kunngjorde de nye M1-basert Imax Samtidig er det klart at selskapet har gjort en hel sving designmessig. De nye motorene er inspirert av fargeboblene på 90-tallet (iMac G3) – og det ser ut til at MacBook Air snart vil bevege seg i samme retning.

Denne informasjonen kom fra den berømte Apples John Broser, som sies å ha hengt noen bilder av nye modeller, og basert på dette, laget en samling datamaskingenererte bilder av kommende innovasjoner. Det er mange usikre skjøter her, så hold saltristen lett.

Hvis den nye MacBook Air virkelig skal se ut som de vi ser på disse bildene, kan det være en designendring, som først og fremst handler om fargene. Dette formatet ligner veldig på M1-variantene som ble introdusert i 2020 – det er ikke nødvendigvis negativt.

Video Browser legger frem ryktet om at Apple ikke vil kunne gjøre bærbare datamaskiner for tynne hvis de vil fortsette å bruke USB-C-porter, noe som absolutt er sant. Når det gjelder hva vi kan forvente av ytelse, er maskiner grunnlaget Apple M2, Eller hva enn den nye generasjonen epleflis.

Hvis Apple venter på introduksjonen av disse nye MacBook Air-variantene – det er de virkelig – ser det ut til at disse maskinene vil vises senere i år, til M2 er tilgjengelig, så legg hammeren ned og regningene trenger ikke slaktes før Julen er nær. Det er vanskelig å finne grundig informasjon om den nye fargerike MacBook Air før full introduksjon av Apple-markedsføringsmotorer.

READ  Johak vant lett - Carlson uten sjanse i Sprint Dowell - NRK Sport - Sportsnyheter, resultater og kringkastingsplan

Written By
More from Jakob Leif

SNEK: Citizen Evil Village – Gamer.no

Resident Evil fyller 25 år i år, og Capcom feirer dette med...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *