Bill Cosby: Utgitt fra fengselet

Amerikanske medieoppslag sier at Bill Cosby (83) er løslatt fra Pennsylvania fengsel. Det rapporterte nyhetsbyrået Andhra Overgrepsstraffen er opphevet.

Bill Cosby har blitt fengslet i Philadelphia i mer enn to år, sa nemnda Dømte ham Andrea Constant i 2004 for narkotika og misbruk i hjemmet sitt. I 2019 Han mistet en anke, Men neste år ble det fortsatt godkjent.

Det hele har nå skjedd som et resultat av Pennsylvania Høyesteretts dom om at Bill Cosbys dom skal oppheves. Rapporter sier at han skal løslates fra fengsel i dag Andhra.

Sinnet endret seg

I juni i fjor ble det kjent som høyesterett i Pennsylvania Godta Cosbys anke, Han hadde ikke vunnet året før. Ifølge nyhetsnettstedet Andhra.

Høyesterett har sagt at den er klar til å gjennomgå begge sider av saken. I en av dem bestemte dommeren seg for å innkalle de andre fem kaspiske advokater som vitnet om møtet med Caspian.

Utgitt: Bill Cosby kan være en fri mann onsdag. Bilde her før dommen i 2018. Foto: Brendan Smylovsky / AFP / NDP
Publisert: Bill Cosby kan være en fri mann onsdag. Bilde her før dommen i 2018. Foto: Brendan Smylovsky / AFP / NDP
Se også

Advokater fra Cosby sa på sin side at bevisene var utrolige.

Retten vurderte også om juryen burde ha hørt bevis på at flere kvinner tidligere hadde fått Cosby narkotikatilbud – en fortryllende festdåp.

For det andre vil retten undersøke Cosbys argument om at han hadde en kontrakt med en tidligere advokat om at han ikke ville bli siktet i denne saken. Før han gikk med på å vitne i saken for påtalemyndigheten, sa Cosby at han trodde avtalen.

Written By
More from Jakob Leif

Marilyn Manson: Politiet dro

Reklame Fokuset har flyttet seg til rockeren Marilyn Manson (52) etter at...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *