Bitcoin i fritt fall – Million Race for Rokin Crypto Investment – E24

Det ustabile kryptomarkedet barberer av Bitcoin-verdiene til Kjell Inge Rkke og Aker. Etter den umiddelbare papirgevinsten, kan de ha tapt 168 millioner kroner nå siden de kom inn i mars.

Kjel vil oppleve skarpe svingninger i Rocky-kryptomarkedet her fordi selskapet hans har investert i agar bitcoin.

Hannah Christine Hsardar, e24

Publisert:

Kryptovalutamarkedet fortsetter å svinge kraftig, med verdien av den største kryptovalutaen, Bitcoin, som nylig har falt.

Nedgangen forsterket onsdag ettermiddag. I løpet av det siste døgnet har prisene falt 21,87 prosent.

Prisen på en bitcoin er $ 34 238, som tilsvarer 318 600 kroner, etter å ha falt enda høyere samme dag, og falt til et rekordlavt nivå på $ 30 682.

Et av ofrene for Bitcoin er den norske multimilliardæren Gazelle Roque her. I mars kunngjorde Agar, et Rocky-dominert industrielt investeringsselskap, at de hadde investert en halv milliard kroner i Bitcoin.

Disse verdiene falt da valutakursen til Bitcoin falt. Bitcoin-verdiene per dekar er nå under 332 millioner kroner ettersom reservene forblir intakte.

Dette betyr at selskapets verdier i Bitcoin kan ha falt til 168 millioner kroner.

Med den nylig installerte fløyta kjøpte Agar 1.170 bitcoins. På den tiden var bitcoin-valutakursen rundt $ 50.000.

I forbindelse med forrige kvartalsutgave for to uker siden, eier Acre fremdeles 1.170 bitcoin, som ligner på den opprinnelige investeringen.

E24 har vært i kontakt med Agar and Whistle, men de ønsket ikke å kommentere saken.

Les mer

Rockins IT-selskap samler inn 1,2 milliarder dollar i en ny finansrunde

Tillater kryptobetalinger

Prisen på bitcoin steg fra under 20 000 dollar før jul til 63 000 dollar i midten av april. Dette bidro til at Rockins kryptoinvestering først fikk papiravkastning på sin Bitcoin-investering.

Siden rekordnivå i midten av april har prisen på den velkjente kryptovalutaen falt kraftig, noe som nå har gjort veksten i rock-kryptovaluta-investeringer til et tap på papiret.

Tesla-sjef Elon Musk kunngjorde torsdag at bilfirmaet ikke vil akseptere bitcoins som gebyr. Søndag var Musk tilbake på Twitter. Han svarte på en annen brukers melding og forklarte for mange at Tesla allerede eide eller kunne selge Bitcoin. Tesla-sjefen presiserte senere at selskapet ikke solgte kryptovaluta.

“Kryptovaluta er en god idé på mange nivåer, og vi tror de har en lovende fremtid, men det kan ikke gå på bekostning av miljøet,” skrev Musk på Twitter.

I et intervju med Agar-sjef Ivind Erickson Bloomberg i helgen Kommentarer fra Muskin endret ikke noe.

Ericsson er åpen for lading med kryptovaluta. De har ennå ikke endret betalingsmåter, men:

– Ting endrer seg veldig raskt her. “Jeg er ikke ny på ideen om å godta betalinger med Bitcoin,” sa Ericsson til Associated Press.

I et partnerbrev angående Bitcoin-investering skrev Rookie at med mer erfaring vil dette beløpet øke “betydelig” over tid, og ettersom selskapet finner flere muligheter.

“Bitcoin kan fortsatt gå til null, men det kan også bli fokus for et nytt pengepolitisk rammeverk. I så fall er en bitcoin verdt millioner av dollar,” skrev Rocky.

Dette brevet er skrevet med Ola Snew, som har investert ti prosent av kapitalen i Whistle gjennom Storbria AS og er konsernsjef. Rocky og Snow har jobbet med hverandre i omtrent 15 år.

Les mer

Skarpt bitcoinfall: Ødelegger all fremgang siden Tesla kunngjorde kjøpet i februar

Kina advarsel

Roque og Agar er langt fra ofre for den siste uroen i kryptomarkedet.

Verdien på mer enn 7000 såkalte “tokens”, dvs. kryptovalutaer, har falt med mer enn 600 milliarder dollar, tilsvarende nesten 5000 milliarder kroner, den siste uken. Bloomberg.

Den siste nedgangen i bitcoinprisen har vært knyttet til advarsler fra Kina.

Tirsdag advarte tre kinesiske selskaper finansinstitusjoner og betalingsselskaper om ikke å drive virtuell valutahandel.

Dette er ikke første gang Kina gir ut kryptovarsler. I 2017 stengte myndighetene lokale kryptobørs og forbød såkalte “initial currency offers” eller “ICOs”. Det er en måte for selskaper å skaffe penger ved å utstede nye digitale valutaer.

Handlere i Kina hadde tidligere en stor andel av Bitcoin-markedet, men etter nedgangen ble deres tilstedeværelse i markedet redusert. I følge CNBC har det meste av kinesisk kryptovaluta-virksomhet gått utenlands.

Les på E24 +

Aksjemarkedskommentar: “Hvis Bitcoin ble notert, ville Elon Musk blitt undersøkt.”

READ  Sky Association trekker tilbake Globo-anken - forespørsel fra Globo - NRK Games - Sportsnyheter, resultater og kringkastingsplan
Written By
More from Jakob Leif

Boeing 737 lastfly krasjer i Stillehavet – VG

Søke på kart: Et skip fra den amerikanske kystvakten fra Hawaii. Foto:...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *