Black Myth: Wukong får en ny trailer, et år senere kom spillet som en stor overraskelse

I fjor overrasket utvikleren GameScience spillverdenen Viste den svarte myten: Wukong. Nå som de har sluppet en ny trailer, er dette spillet ikke mindre spennende enn forrige gang. En 12-minutters utdrag som viser mer av spillet finner du øverst i artikkelen.

Denne metoden er ny, spillmotoren er endret til Unreal Engine 5, og avansert teknologi er implementert for å støtte DLSS.

Handlingsrull-flammende spillet var sterkt inspirert av den klassiske kinesiske novellen Journey to the West, og han vil spille som kongen av apen fordi han skjærer gjennom fiender på en veldig akrobatisk måte.

Jeg reiser vestover

Den kinesiske novellen Journey to Mast går foran 1500 -tallet og har siden vært det mest populære litterære verket i Øst -Asia. Dette arbeidet inspirerer populærkultur og sport. Sannsynligvis Akira Toriyamas populære mangaserie Dragon Ball

I spillkontekst er det mulighet Avhengig: Odyssey to the West fra 2010 Veldig tydelig inspirert spill av novellen. Dette spillet er laget av den meget berømte Ninja Theory Helpplate: Offeret til Senua I det siste.

Interessert i mer kinesisk sport?
Tilbakeblikk: Kinesisk svar til Kate og Diablo, prins Balturin av Qin

READ  Ny flammebeskyttelse vil hindre Venezia i å synke til sjøs - NRK Urix - Foreign News & Documentaries
Written By
More from Jakob Leif

Torkelson er død for en – VG

Humor i retten: En Ink Dorkelson utenfor Stavanger tingrett i 2017 i...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *