Brann uten seier hjemme på 116 dager etter tapet av en stor keeper – VG.

BERGEN (VG) (Brann – Haugesund 1-2) Se på hva Brann-keeper Ali Ahmeda (30) gjør her. Et vanvittig selvmål. Nå har ikke Fran vunnet hjemme på fire måneder.

Bran vant sist en seriekamp hjemme på stadion til 12. juli. (3–1 over Sandeford). Så var det sommersolen i byen mellom de syv fjellene. Nå er det raskt vinter, og det vil bare være noen uker til den første luken åpnes i julekalenderen. Fire måneder uten suksess hjemme. Eller 116 dager for å være nøyaktig.

Pinlig forvirret Ahmeda ballen i sitt eget mål etter 57 minutter. Han publiserte et innlegg fra Alexander Stalis på sin egen web. Dette virket dårlig for Fran.

Redaksjonelt samarbeid

Se Eliteserien og Opos League live på skjermen

– Dette er en rekord, jeg prøvde å fange den, men ballen gled. Dette er en liten feil. Forteller Ahmeda til Eurosport.

Men Better Strand fornyet tilliten da han utlignet fire minutter senere. Men fem minutter senere var rødtrøyene under igjen. Christopher Welde ble slått ned av John-Helge Twita. Innbytter Nicholas Sandberg scoret fra straffemerket.

– Det var deilig. Christopher Welde, som bøtelegget Eurosport, sa at han var “veldig glad” for å få tre poeng, og at det hadde vært flott å holde Hornlands i tabellen, og at Hoxund har slått Brans assistent Eric Hornland flere ganger siden han forlot klubben.

I fjor vant Hawksund to ganger mot Hornlands Rosenborg. Welde ble byttet ut i begge kampene.

– Det er ingenting som skjuler at dette er et anspent forhold, og da er det enda bedre å slå ham, legger Welde til og sender et slag til den gamle treneren.

Hvor ballen er: Ali Ahmada snurrer ballen 0-1 ved sitt eget mål, og grenkrisen vokser. Foto: Merid Homemadel

En serie med svake resultater så at tidligere grenetrener Lars Arne Nilsson mistet jobben. I august overtok Corey som hovedtrener for Ingrid. Dette hjelper ikke vesentlig i punktfangst. I løpet av Trendelock-tiden – med Rosenborough som vant tre ligagull og to trofémesterskap (sparket midt i 2018-sesongen) med en eventyrlig seier – bare en seier på 11 kamper (2-0 mot Stoke på Naderut).

Men det begynner å bli verre for lenge siden. Vi snakker om 24. august. Under Inbriktion er det en seier, fire uavgjorte og seks nederlag. Tallene plager ham. Han fortalte dette til VG.

– Det vil ikke være nok når du taper. Det er utilgivelig at vi kan justere og miste denne kampen. Dette er en kamp vi må avgjøre, sier Ingriktson til Eurosport at vi må ta tre poeng.

Les mer

Frederick Hogan blir en overtidshelt – fortsatt planlagt av Corey Ingrikitson

Det var lovende for Fran i en god første omgang. De hadde fire gode sjanser. Ingenting for Hawksund. Men de hadde Helge Sandwick. FKH kan takke dem for deres siste forsvar for at de ikke støttet seg med to mål. Men da han slapp skuddet fra Peter Strand, bommet det på ekstraomgangen, og ballen gled litt ut.

– Jeg har ingen full kontroll over det, nei. Så jeg sukket da jeg så ham gå ut, sier Sandwick til Eurosport med et smil.

READ  - Jeg ville at han skulle gå - VG

Han har fått skryt av lagkameratene.

– Han er god. Det er hyggelig å se ham der han er i dag, og over tid har han vist det, sier matchvinner Sandberg i motsatt ende av banen.

God keeper: Helge Sandwick reddet Hawksund med et flott spill. Her ser Sander Svenzen og Tamuda Pamba FKH-keeperen i aksjon. Michael Tesler (til venstre). Foto: Merid Homemadel

V.G. Se tilleggsstatistikk for Eliteserien live.

Eliteserie

  • Champions League-kvalifisering
  • Europa League-kvalifisering
  • Representantkvalifisering
  • Representasjon

VG Rabattkoder

Forretningssamarbeid med Kickback.no

Written By
More from Jakob Leif

Los Angeles: – – Sykehusene våre er beleiret

“Våre sykehus er under beleiring og vår modellvisjon viser ikke en slutt,”...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *