Bredbåndsspill kommer i trøbbel – søvnløs av kongebeskjeden

– Dette er veldig dramatisk. Vi er en stor klubb uten ledelse eller fast ansatte. Det koster ingen å redusere. Dette ville være utenfor barnets rekkevidde, “sa Heard Selbaugh, daglig leder for Cheryl IL.

– I verste fall må vi endre funksjon og medlemskontingent, insisterer han.

For skiklubber over hele landet har det vært mye spenning med settet med aktiviteter i første halvdel av 2021. Dette overrasket mange.

I det forrige settet med handlinger ble spillet kompensert opp til 70 prosent for kansellerte arrangementer. Inkluder nå bare uunngåelige utgifter.

SÅre l anslår at de vil tape 400 000 kroner sammenlignet med et normalt år. Dette er omtrent 1,8 millioner i klubbens budsjett.

Dette førte til søvnløse netter for klubbens daglige leder.

– Krakk

– Jeg skalv veldig og sov ikke godt etter å ha lest det nye prosjektet, sier Selbach.

Uunngåelige kostnader som utstyr, klubbhus, banemaskiner osv. Strømmer fremdeles til idrettslag. Men på grunn av koronaepidemien har inntektene også stagnert.

Så i mer enn et år nå har regjeringen gitt forskjellige tiltak til idrettslag for å sikre kontinuerlig funksjon. De har jobbet bra lenge, men det nåværende settet er ikke bra nok.

– Du sover ikke bra når du tenker på hvor mye som har gått ut av budsjettet vårt det kommende året, sier Selbach.

Han frykter nå klubben må utsette eller avbryte treningsøkter, konkurranser, oppgraderinger og vedlikehold av utstyr. Dette skyldes en endring i regjeringens stimulansplan.

Har savnet planen

På grunn av epidemien hadde ikke klubber muligheten til å holde arrangementer lenge. Også Norges idrettsforbund (NIF) Kulturdepartement mener at dette prosjektet er savnet, noe som burde utløse flere aktiviteter.

READ  - Perfekt kamp - VG

– Det er en logisk feil her. Hvis du stimulerer til aktivitet, bør du motregne budsjettinntektene i fullførte hendelser. Disse inntektene bidrar til utviklingen av gode og attraktive aktiviteter for barn og unge, påpeker Finn Agart, kommunikasjonssjef i Norges Idrettsforbund, til Docladet.

Han sier planen ikke er nok.

– For mange arrangører går du fra null. Agart sier til Duclat at det ikke er noen inntekter å samle inn, og påpeker at budsjetterte inntekter ikke skal kompenseres for tapet.

Svensk-norsk argument: Earling Broad Holland-parodier avgår. Men nå vil svenskene virkelig fortelle laget. Video: Rødt kort / Filled White.
Se også

Utrettelig arbeidskraft

Den siste uken har Norges Idrettsforbund hatt møte med Kulturdepartementet for å diskutere prosjektet.

Når det gjelder Doc Plate, bekrefter kulturminister Abid Raja at de leter etter mulige løsninger.

– Raja sier Kulturdepartementet jobber hardt for å gjøre de nødvendige endringene slik at prosjektet kan tilpasses den virkelige epidemisituasjonen.

Han forklarer at da de opprettet dette prosjektet, trodde de at infeksjonssituasjonen ville være bedre og samfunnet gradvis kunne gjenåpnes.

– Med et smittsomt bilde som ikke utvikler seg, har jeg stor forståelse for at dette har gjort situasjonen vanskelig for noen idrettsklubber, men vi forventer at det blir en løsning på kort sikt, sier statsråden.

ikke alene

Sarel er ikke alene om å slåss. I Oslo har klubber nektet arrangementet lenger enn noen andre.

Alpingruppa i Kjelsås IL har avlyst seks arrangementer i vinter. 300 000 tapte inntekter.

Klubben forventer å få kompensert 70 prosent av dette beløpet, men nå som planen er på plass har de ikke noe tilgjengelig. Det kan slå budsjettet til en klubb som budsjetterer med 0 i resultatene hvert år.

READ  - Gud

– Det siste settet vinner veldig dårlig. Når det gjelder de beste spillene, fungerer det bra, men det påvirker ikke grasrotspillene i det minste, frustrerende Nut Rosegorde, lederen for Gegels Albind-teamet, til Docladet.

Takket være gode medarbeidere vil Sil All snart kunne få en ny funksjon på Lillyhammer. Til tross for utfordringene, mener Howard Selbaugh er heldig.

Det antas nå at endringene i regjeringen også vil spare tapet på inntekter.

Written By
More from Jakob Leif

Fareadvarsel om lyn i Norge

Torsdag kunngjorde Meteorologisk byrå den første advarselen om lyn og torden. –...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *