Britisk politi: Plymouth -massakren var ikke terrorisme

En 22 år gammel mann ble drept og minst to skadet i det som ble kjent som Plymouth torsdag kveld, men britisk politi etterforsker ikke om skytingen var et terrorangrep.

Britisk politi har identifisert 13 åstedene etter at en 22 år gammel mann skutt fem og såret to andre i Plymouth, England, torsdag kveld.
Politiet tror ikke den 22 år gamle mannen som skjøt og drepte fem mennesker og skadet to i Plymouth torsdag kveld, har terrormotiver.
Publisert Publisert

Skytemassakren i Storbritannia er den verste siden 2010 BBC.

Politiet undersøkte ikke drapene som en terrorhandling.

Politiet sa på en pressekonferanse fredag ​​at den 22 år gamle mistenkte Jake Davison skjøt og drepte sitt første offer i et hjem.

Davison fortsatte deretter på gaten, hvor han skjøt en liten jente og et mannlig familiemedlem.

Døde på sykehuset

Deretter skjøt og såret han en såret mann og en kvinne, men han overlevde. De blir behandlet på sykehuset, og det er ingen livstruende skader.

Etter dette ble en mann skutt i et grønt område, mens en kvinne ble skutt i Hendersons sted. Han døde senere på sykehuset.

Politiets talsmann Shawn Sawyer sa at øyenvitner fortalte oss at Davison senere rettet våpenet mot seg selv og tok sitt eget liv.

Det ble tatt tillatelse

Ifølge politiet hadde Davison lisens til å bære et brukt pistol. Det ble oppdaget av ham, så politiet søkte ikke etter de andre mistenkte.

Skytedramaet varte bare 6 minutter, men politiet utelukket ikke at det kan være mer enn 13 åstedene i den sørvestlige byen England.

READ  Simon Piles - Sjokkerende exit for den olympiske stjernen

Statsminister Boris Johnson har uttrykt sin kondolanse til de pårørende og andre som er berørt av hendelsen.

Takk til nødetatene for deres innsats, skriver statsministeren på Twitter.

Legg ut videoer

Davison har tidligere lagt ut flere videoer på nettet der han uttrykte stor misnøye med livet.

I en video ble YouTube senere fjernet, 22-åringen skrev at han var sosialt isolert, rapporterte BBC. Han refererte til de såkalte Insels – grupper av menn som hevder å leve i “uvillig sølibat” og ofte er preget av dårlige vaner.

– Jeg vet at dette er en film, men noen ganger liker jeg å tenke på The Terminator eller noe. Til tross for nesten en total datamaskinfeil, prøver han fortsatt å få jobben gjort, sa Davison sannsynligvis i sin siste video.

– Skrik og skyting

Øyenvitner beskrev synderen som en svart mann med pistol.

– Først skrek det, så skjøt det. I utgangspunktet tre, kanskje fire, forteller en kvinne i byen til BBC.

Gjerningsmannen sparket deretter på en dør og skjøt et hus, før hun løp ut av huset og skjøt på de andre, fortsatte hun.

Et annet øyenvitne sa at han snudde seg og “slo en gutt med en pistol.” Personen skal ha hatt svarte klær.

Etter at skuddet ble kunngjort, rykket politiet inn i Keitham -distriktet. Ambulanser kjørte for fort i området, og det ble brukt ambulansefly.

Publisert

Written By
More from Jakob Leif

Earling Brad Holland – spansk avis: to milliarder

Norge – Hellas, 19.00 Malaga (Douglas): Mens Earling Broad Holland er i...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *