Britney Spears: – Fans stirrer på det toppløse bildet

Ingen tvil om det Britney Spears (39) er fortsatt en av de største stjernene i verden, Til tross for at han i fjor kanskje har fått mer oppmerksomhet i #FreeBritney-bevegelsen enn i musikken hans.

Det førte også til at han hadde 32,3 millioner følgere på Instagram, hvor han fortsatt følger forstørrelsesglasset.

Det er i hvert dansetrinn han tar, i hvert blikk, i hvert ord skrevet på sosiale medier De siste årene er vanligvis kastet i proporsjon – Spesielt hvis det skiller seg fra hva fans vanligvis blir vant til å se.

For mens de fleste deler av verden følger nøye med på hva som skjer med popstjernen på banen på dagtid, kan det være enda flere følgere av det som skjer på sosiale medier. Nå 39, er det mange som er glade for ekstase av det siste innlegget.

Britney Spears snakker med fans etter at Sea and Here-reporteren kom ut i går kveld. Reporter Kjersti Flaa Video: Se og lytt
Se også

Stirret på fansen

På sin konto deler han flittig sin innsikt i musikk, dansevideoer og livet til glede for fansen. Nå viser hun også en litt annen side.

Fredag ​​kveld amerikansk tid hadde 39-åringen bare ett antrekk på Instagram – et par jeansshorts.

Den toppløse filmen har begeistret fans, og mange, inkludert realitystjernen Paris Hilton, har tatt turen til kommentarfeltet for å uttrykke sin begeistring.

Hilton skriver med en klar referanse til sitt eget “slagord”.

“Ups, hun gjorde det igjen”, skriver en fan og viser til Britneys hitlåt “Oops! … I did it again”.

Når det refereres til Free Britney-bevegelsen, skriver en annen: “Free the British.”

I skrivende stund har dette innlegget over 2,3 millioner likes og over 74000 kommentarer.

Britney vil komme tilbake: Jason Alexander, eksmannen til Britney Spears, deltok i #FreeBritney-kampen tidligere denne uken. Video: Abby
Se også

Lærflettede familiemedlemmer

39-åringen har vært veldig aktiv på sosiale medier de siste ukene, spesielt siden han brøt sin taushet om sikkerheten han vil møte i retten tidligere denne måneden.

På Instagram valgte han også å flå noen familiemedlemmer, noe han ikke syntes var nok for henne. Faren James Spears, som har vært en av popstjernens livvakter de siste 13 årene, måtte også testes.

“For de som liker å kritisere dansevideoene mine. Jeg kommer ikke til å spille noen scener akkurat nå, faren min styrer hva jeg har på meg, sier, gjør eller tenker. Jeg har gjort dette de siste 13 årene,” skrev han i et innlegg:

“Jeg liker ikke søsteren min som dukker opp ved en prisutdeling og synger remikser av sangene mine.”

Tidligere denne uken ble det avslørt at den 39 år gamle advokaten hadde ansatt Matthew Rosencard. Han vil nå delta i en hard kamp for å frigjøre stjernen.

Han sa utenfor rettshuset Stanley-moskeen i Los Angeles mandag: “Mitt firma og jeg beveger oss aktivt for å sende inn en resolusjon om å fjerne Jamie Spears.

READ  TV -anmeldelse «McCartney 3, 2, 1»: Miracle Mecca - Viji
Written By
More from Jakob Leif

Shanna Mogler: – – Han hadde et forhold til Kim Kardashian

Tidligere i år var han kjent som musiker Travis Parker (45) og...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *