Britney Spears – – Jeg drar!

New York (Douglas): Britney Spears har vært under beskyttelse siden 2008. Nylig har han offentlig kjempet mot dette, spesielt behovet for å fjerne faren Jamie Spears som forsvarer.

Denne uken vitnet han igjen på en rettsmøte i Los Angeles, som kom med voldsom opprør mot faren, og han ønsker å bli utsatt for sikkerhetsmisbruk. Etter høringen støttet dommeren ham i sitt valg om å erstatte den rettsoppnevnte advokaten med en ny.

Lørdag kveld amerikansk tid sendte han en provoserende melding på Instagram. Den har et bilde med teksten: “Ta meg som meg eller – kyss meg rumpa, spis dritt og tråkk på Lego murstein”.

Britney Spears snakker med fans etter at Sea and Here-reporteren kom ut i går kveld. Reporter Kjersti Flaa Video: Se og lytt
Se også

Ikke på scenen

I tillegg la han ved en lang tale. Her gjør hun det klart at hun ikke vil handle så lenge hun er under farens kontroll.

– Jeg kommer ikke til å opptre på noen scene på en stund mens faren min håndterer det jeg har på meg, sier, gjør eller tenker. Pop Star skriver at jeg har gjort dette i 13 år.

Han sier at han ikke lenger vil dele videoer fra rommet sitt i stedet for å gå på scenen på lukrative show i Las Vegas.

BRYTENDE: Britney Spears kjæreste bryter tausheten etter den nye dokumentaren “Framing Britney Spears”.
Se også

– Så jeg sluttet !!! Spears skriver til sine 31,6 millioner følgere.

Hun tar også en ny posisjon med enheten rundt seg.

– Det såkalte støtteapparatet mitt skadet meg dypt !!!! Forsvarer drepte drømmene mine … så alt jeg har er håp, håp er det vanskeligste i verden å drepe. Flere mennesker prøver !!!! Skriver Spears.

Hollywood-advokat

Popstjernens rettsoppnevnte advokat, Samuel D. Ingam III har håndtert kunstnerens sak siden 2008. Han gikk av etter den første høringen i juni.

I løpet av Inghams periode ble han gitt millioner av dollar fra Britneys rikdom kontrollert av vaktene. I retten i juni sa Spears at han ikke var klar over retten til å be retten avslutte forsvaret. Selv om Spears har vært veldig negativt med prosjektet i mange år, har Ingcom aldri hørt om det på hans vegne.

Dommer Brenda Benny godkjente Ingams avgang. Spears er nå sønn av den berømte Hollywood-advokaten Matthew S. Rosencord har valgt å ta ansvaret.

Solo: En demonstrasjon ble organisert utenfor den amerikanske ambassaden i forbindelse med Britney Spears, som vitnet i retten. Katherine Deaton viste Hebe. Video: Christian Fermeros. Reporter: Selena Morgan
Se også

Onsdag krevde faren hans James Spears fratreden av vaktposten, men den ble avvist. Rosenkard sier til nyhetsbyrået AFP at retten i Los Angeles igjen vil be popartistens far om å bli fjernet fra rollen.

“Vi vil snart sende inn en begjæring om å fjerne James Spears,” sa Rosenkard.

READ  Rapport av Hermann Fleiswick og Michael Niva Shipstead fra NRK - VG
Written By
More from Jakob Leif

Mange fjellstier er stengt – VG

Mange fjellruter mellom Øst- og Vest-Sør-Norge er stengt på grunn av dårlig...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *