Britney Spears – – Jeg drar!

New York (Douglas): Britney Spears har vært under beskyttelse siden 2008. Nylig har han offentlig kjempet mot dette, spesielt behovet for å fjerne faren Jamie Spears som forsvarer.

Denne uken vitnet han igjen på en rettsmøte i Los Angeles, som kom med voldsom opprør mot faren, og han ønsker å bli utsatt for sikkerhetsmisbruk. Etter høringen støttet dommeren ham i sitt valg om å erstatte den rettsoppnevnte advokaten med en ny.

Lørdag kveld amerikansk tid sendte han en provoserende melding på Instagram. Den har et bilde med teksten: “Ta meg som meg eller – kyss meg rumpa, spis dritt og tråkk på Lego murstein”.

Britney Spears snakker med fans etter at Sea and Here-reporteren kom ut i går kveld. Reporter Kjersti Flaa Video: Se og lytt
Se også

Ikke på scenen

I tillegg la han ved en lang tale. Her gjør hun det klart at hun ikke vil handle så lenge hun er under farens kontroll.

– Jeg kommer ikke til å opptre på noen scene på en stund mens faren min håndterer det jeg har på meg, sier, gjør eller tenker. Pop Star skriver at jeg har gjort dette i 13 år.

Han sier at han ikke lenger vil dele videoer fra rommet sitt i stedet for å gå på scenen på lukrative show i Las Vegas.

BRYTENDE: Britney Spears kjæreste bryter tausheten etter den nye dokumentaren “Framing Britney Spears”.
Se også

– Så jeg sluttet !!! Spears skriver til sine 31,6 millioner følgere.

Hun tar også en ny posisjon med enheten rundt seg.

– Det såkalte støtteapparatet mitt skadet meg dypt !!!! Forsvarer drepte drømmene mine … så alt jeg har er håp, håp er det vanskeligste i verden å drepe. Flere mennesker prøver !!!! Skriver Spears.

Hollywood-advokat

Popstjernens rettsoppnevnte advokat, Samuel D. Ingam III har håndtert kunstnerens sak siden 2008. Han gikk av etter den første høringen i juni.

I løpet av Inghams periode ble han gitt millioner av dollar fra Britneys rikdom kontrollert av vaktene. I retten i juni sa Spears at han ikke var klar over retten til å be retten avslutte forsvaret. Selv om Spears har vært veldig negativt med prosjektet i mange år, har Ingcom aldri hørt om det på hans vegne.

Dommer Brenda Benny godkjente Ingams avgang. Spears er nå sønn av den berømte Hollywood-advokaten Matthew S. Rosencord har valgt å ta ansvaret.

Solo: En demonstrasjon ble organisert utenfor den amerikanske ambassaden i forbindelse med Britney Spears, som vitnet i retten. Katherine Deaton viste Hebe. Video: Christian Fermeros. Reporter: Selena Morgan
Se også

Onsdag krevde faren hans James Spears fratreden av vaktposten, men den ble avvist. Rosenkard sier til nyhetsbyrået AFP at retten i Los Angeles igjen vil be popartistens far om å bli fjernet fra rollen.

“Vi vil snart sende inn en begjæring om å fjerne James Spears,” sa Rosenkard.

READ  Resten av bygningen som kollapset i Miami blir revet i en hast - VG
Written By
More from Jakob Leif

Hydro & Lus Fusjon – NRK Rockland – Lokale nyheter, TV og radio

Onsdag ble det kunngjort at Hydro og Lies vil slå sammen deler...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *