Brudd på regler ved Tokyo-OL: – Kommer med ny advarsel

I følge japanske medierapporter ble olympiske gjester sett i sentrum av Tokyo. Shibuya, Shinbashi og Ropongi var stedene de burde vært og drakk vin. Disse hendelsene sies å være et tema også i det japanske parlamentet.

Dette står i det offisielle brevet. Arrangørene frykter at dette kan skade omdømmet til OL i Tokyo og omdømmet til organisasjoner utenfor byen. For en måned siden kom nyheten om at de ikke ville servere eller selge alkohol på de olympiske arenaene.

Johnsroot om Norge: Kjetil Jansrud sier hvorfor han synes det er best å delta i OL. Video: Bjørn Langsem / Dagbladet
Se også

Besøkende til Japan har ikke lov til å besøke turistmål på grunn av OL. Å besøke restauranter eller servere brennevin etter kl. 20.00 er ikke tillatt.

De som bryter reglene oppfordres til å lese OL-retningslinjene på nytt “sportsbøker”. De vil at alle skal respektere unntakstilstanden i landet og følge alle reglene. Hvis noen av deltakerne i media ser ut til å ha oppført seg frekt, vil de undersøke saken og iverksette passende tiltak.

I går ble 1410 nye tilfeller av infeksjon registrert i Japan. Dette er den høyeste siden 21. januar i begynnelsen av dette året. Ti personer relatert til OL burde ha testet positive for koronaen. Totalt 55 olympiske relaterte personer er nå berørt.

READ  Nesten ti milliarder ble høstet på to dager - bestanden falt mer enn ti prosent
Written By
More from Jakob Leif

Leicester med sterkt sluttempo: Liverpool håper synke – VG

Resultat: Kelechi Ihianacho scoret et mål for Leicester mot Crystal Palace etter...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *