Bundesliga, Earling Broad Holland | Krav Premier League-klubben har gitt opp håpet om å signere i Holland

Cole hevder at Supercom Mino Rayola har anlagt søksmål om å skremme en Premier League-klubb.

I tillegg til Real Madrid og Barcelona, ​​har Manchester City, Chelsea og Manchester United vært knyttet til Earling Broad Holland de siste ukene.

Selv om Dortmund har gjort det klart at de vil beholde ham, er han veldig spent på hvor Norge vil fortsette karrieren neste sesong.

Les også: Thorstweight tror United vinner Europa League

– Høyere lønnskrav i dagens himmel

Ekstra Mino Riola, som nylig besøkte to spanske storklubber med pappa Alby Holland, er ikke i noen samtaler med den norske stjernespissen.

I følge Col.com Agenten har sendt inn en nettolønn på 35 35 millioner i sesongen på vegne av Hollande. Nettstedet sier at en Premier League-klubb har gitt opp håpet om å signere Dortmund-spissen.

Da klubber nylig ble besøkt av Riola og Alfie Hollande, sies det at Barcelona og Real Madrid så signeringen av Hollande. Men Cole skriver at selv de spanske storklubbene har vanskelig for å få tak i Holland.

Hollande vil ha en regel eller avtale om å forlate Dortmund neste sommer for மில்லியன் 75 millioner. I sommer vil imidlertid prisen være dobbelt så høy for klubber som vil score høyere.

Bayern München vil også holde Holland på ønskelisten, men klubben vil vente til neste sommer før de gjør noe.


Riola på møtet med Dortmund

Tidligere denne uken sa Ryola at han var i samtaler med Dortmund om Hollandes fremtid.

– Jeg kan bekrefte at jeg var i Dortmund for samtalen. Michael Sork (sportsdirektør) gjorde det klart for oss at de ikke vil selge Earling i sommer. Jeg respekterer det synet, men det betyr ikke at jeg er enig. Dortmund var veldig tydelig i kommentarene, og det var greit for oss, sa Ryola Spill 1.

READ  - Du har allerede fullført en kald krig - VG

Dette ble bekreftet av sportsdirektør Michael Sork i et intervju ARD Nylig.

– Jeg vil fortelle hvordan kontrakten er basert og hvordan de direkte forhandlingene ble ført forrige uke. Jork sa at vi har veldig klare planer om å starte neste sesong med Earling.

Written By
More from Jakob Leif

Pre-OL Scary Warhome Competitor – NRK Sport – Sports News, Results and Broadcast Schedule

Flertallet stemte da Roy Benjamin startet det amerikanske OL-utvalget søndag kveld. Han...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *