Celine Dion: – Deler sjelden familiebilder

Første juledag delte den Verdensberømte kunstner Celine Dion (52) Et sjeldent familiebilde med over 4,6 millioner følgere på Instagram.

Kvinnen bak populære sanger som “My Heart Will Cone” og “The Power of Love” deler sjelden bilder av sine tre sønner på sosiale medier.

Men i julen gjorde hun et unntak. På bildet sitter Diane foran juletreet sammen med senior Renee Charles (19) og tvillingene Nelson og Eddie (10) – alle sammen med pyjamas.

På en dag fikk det kjærlige familiebildet nesten en halv million likes, og innen kommentarfeltet flommet det med en god julhilsen.

“Må denne ferien gi kjærlighet, fred og god helse, med løftet om lyse dager i det kommende året,” skriver den kanadiske kunstneren under bildet.

Titanic: Da Celine Dion var gjest i Carpool Karaoke på talkshowet “The Late Late Show” med James Gordon, var det klart at sangen “My Heart Will Continue” skulle synges. Selvfølgelig måtte det gjøres i luksus.
Se også

God komfort

Som nevnt deler Celine Dion sjelden bilder av barn på sosiale medier. I oktober delte han imidlertid en serie bilder av tvillingguttene da de var ti. Han gjorde det samme i 2019, Da de var ni år gamle.

Alle tre sønnene betyr utvilsomt en stor avtale for 52-åringen – som har opplevd grasrot flere ganger de siste årene.

I 2016 mistet hun begge ektemennene Rene Onkel og broren Daniel for kreft – på bare to dager. Alle de tre sønnene var en god trøst i denne vanskelige tiden – fordi de alle snart mistet sin kjærlige far.

Diane og Onkel har vært gift i tjue år da han dør.

Begynnelsen av 2020 var også vanskelig for den verdensberømte artisten. 17. januar mistet han moren sin, Dagen etter brorens død i 2016. 92-åringen døde etter en terminal sykdom.

Ta på: Celine Dion rørte salen til tårer under American Music Awards i 2015 da hun fremførte Edith Piafs “Hym a El Amore” til minne om de som mistet livet i terrorangrepene i Paris.
Se også

Hard kamp

Selv om mange i familien har reist, ser det ut til at Dion og hans tre sønner nyter rolige juledager sammen. 52-åringen var ærlig over at det ikke var noen enkel vei å bli stemor før.

READ  Mulig kompromiss kan redde svensk regjering - NRK Urix - Utenlandske nyheter og dokumentarer

Før tvillingene ble født, gjennomgikk sangeren seks in vitro-fertilisering og spontanabort Oprah.com.

I august 2009 kunngjorde sangeren til “My Heart Will Cone” at hun og mannen ventet sitt andre barn, men da kom den motsatte nyheten. Dions talsmann kunne si det på den tiden Graviditeten endte med spontanabort, Ti dager etter kunngjøringen om graviditet, trinn Sydney Morning Herald.

Paret hadde et sterkt ønske om å bringe flere barn sammen, og våren 2009 sa Celine Dion at hun ville ta et og et halvt år fri fra livet sitt for å fokusere på å utvide familien. Og – halvannet år senere – Til slutt kom to sønner til verden.

Written By
More from Jakob Leif

Idrettsminister er dypt bekymret: – Offer:

– Jeg føler at noe er tatt fra meg, når jeg ikke...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *