Champions League, Manchester City | Mahrez vant den historiske Champions League-finalen for Manchester City

Den avgjørende semifinalen tirsdag gikk gjennom Manchester City. Riyadh Mahrez scoret to ganger og ble utvist av Angel de Maria.

Manchester City – PSG 2-1 (4-1 sammenlagt):

Manchester City er klare for Champions League-finalen. Klubben noterte en historisk seier mot PSG, og spilte dermed finalen i turneringen for første gang.

Dette er tredje gang Joseph Cardiola tar et lag til finalen i den største kampen i europacupen. Han gjorde det to ganger med Barcelona og vant begge deler.

Dette er imidlertid første gang siden 2011 at et Cardiola-lag har kommet til finalen.

Riyadh Mahrez, med sine to mål, var en stor helt for hjemmelaget, men det var mange toppbystjerner i tirsdagens kamp. Kevin de Bruyne, Bill Fotten og spesielt keeper Ederson ga noen veldig viktige bidrag.

– Snakk om å mislykkes på laget

Sistnevnte fulgte pasningen med en presisjon på 70 meter over det første målet, og han berømmet PSG på en åpen måte.

Les mer: I løpet av få timer etter City-spillet dukket Sir Alex Ferguson opp på PSG Hotel

– Den beste keeperen vi noensinne har sett med ballen i Premier League. Han er veldig komfortabel med å bruke venstre fot. Han scoret fantastiske pasninger. Han har allerede en assistent denne sesongen, og det er nesten et hjelpemiddel, som den tidligere Aston Villa-spissen Diane Dublin skrøt av BBCs direktesending.

I andre omgang fikk Angel Di Maria rødt kort etter at Citys Fernandinho satte en unødvendig forsegling. På den tiden ledet City allerede 2-0 på Etihad. Det var en varm ball mellom de to som ble satt utenfor, og Argentina mistet hodet.

– Noen røde kort er mer dumme enn andre. Man City kommer til å falle litt etter 2-0, med litt press og en sjanse til å øke tempoet. Og så gjør du det der. Snakk om at laget mislyktes, oppsummerte TV2-profilen Caspar Wicketstot på Twitter.

READ  - Jeg skal ikke starte et nytt parti - VG

Sinne mot dommeren

Etter kampen ble PSG-spillerne sinte på dommer Bjorn Kuipers og sa at han hadde avgitt uttalelser på en måte som ikke gikk bra. Varsleren hevdet tittelen da PSG-spillerne innså nederlag i kampen i andre omgang.

Det var mange stygge sammenstøt og konflikter med dommeren.

– Han sa til meg “f *** deg”. Jeg snakker mye med dommerne, men jeg vil ikke si noe sånt, sier Marco Verratti til det franske RMC at jeg vil bli suspendert i ti kamper.

Ander Herrera diskuterer situasjonen på samme kanal, men med litt forskjellige detaljer.

– Det er mye snakk om at vi skal respektere dommere. I kveld sa dommer Leandro Paredes ‘F *** off’. Hvis noe sånt blir sagt, sier Barrett at han vil bli utestengt i fire kamper.

Les mer: Redcob lurer på hva som skjer med Sterling: – Det skjer noe

TV2-ekspert Eric Thorstweight sier dette om PSGs påstander.

”Det er bare tull at ingen dommer fikk beskjed om“ f *** off. ”I alle fall rettferdiggjør det ikke hva PSG gjorde, sa han i studio etter kampen.

City vant 4-1 sammenlagt og møter Chelsea og Real Madrid i finalen. Den siste semifinalen avgjøres onsdag kveld.

Eksempel på bass

Det ble spilt i syv minutter i Manchester da PSG etterlyste straffespark. Ballen traff Oleksandr Jinkenko inne i feltet, og laget fra Frankrike trodde det traff hånden. Dommer Bjorn Gippers pekte på straffemerket, men VAR var rask til å gripe inn i saken.

READ  Solkjor Pokpa Goal and Table Top - VG

TV-opptak viste at ballen traff ukraineren på skulderen, så dommerens avgjørelse ble raskt opp ned og det var ingen straff for det fjerne laget.

Snart smalt det i motsatt ende. Keeper Ederson traff ballen med hektisk nøyaktighet og avsluttet med en lang pasning til Jinkenko. Han dro til Kevin de Bruyne, men belgierens skudd ble blokkert. Imidlertid spratt ballen helt ned til Riyad Mahrez, og algerieren satte ballen mellom beina på keeper Keeler Nawaz.

Les mer: PSG-stjernen Herrera har vært hardt kritisk til delt liga

Dermed har Citys gode utgangspunkt blitt enda bedre.

PSG er farlig

Til tross for det tidlige tilbakeslaget startet PSG første omgang med hindringer, og 16 minutter senere var Markinhos nær å utligne i Etihad. Han viste god regresjon da han vant sin kamp på banen og gikk til tverrliggeren fra kort avstand.

20 minutter ut i kampen hadde Angel Di Maria en god sjanse til å markere laget sitt, men han ble sparket fra venstre. Bernardo Silva tapte mot Argentina da han trillet ballen utenfor det tomme City-buret.

Rett før pause var Mahrez tilbake foran. Angriperen ble løslatt og avfyrt fra skarp vinkel. Denne gangen var Nawaz på poengsummen og ble reddet av føttene.

Les mer: Keane har en klar ide om hva Solscar skal gjøre: – Dette er noe jeg tenkte mye på

Dermed klarte City å gå til ledelse etter første omgang da gjestene i utgangspunktet var farlige, men etter hvert fikk vertene bedre kontroll.

De Maria ble utvist

Tidlig i andre omgang spilte stjerneskudd Bill Foden de Bruyne. Målgangen ble stoppet av Navas og flagget ble heist.

READ  31 blodpropper hos astrogenvaksinerte mennesker - VG

På kort tid viste Neymar god fart. Den brasilianske spilleren danset på banen, men ventet for lenge på å bli ferdig, da Jinshenko ble kastet og blokkert. Bygardene viste utmerket lagånd og kastet seg rundt ukrainernes nakke.

Det var et mål i lufta, og det måtte til hjemmelaget. 62 minutter senere kom City med nok et vakkert angrep. De Bruyne spilte bedre med Foten, som igjen angrep foran målet. Der kom Mahrez raskt og dyttet ballen i nettet.

Dermed kan City-spillere og Joseph Cardiola legge igjen jubelen og si, “Mine damer og herrer, takk i kveld” til de tomme tribunene i Etihad.

Les mer: Karkar forsvarer United-supporterne: – De har vært misfornøyde i lang tid

Smertene for PSG bør forverres umiddelbart. I det 69. minutt kantla Di Maria Fernando i en kamp, ​​og forseglet den argentinske messingen helt unødvendig. Dommeren viste rødt kort og Di Maria måtte snuble på badet.

Han hadde en solid sjanse da Bill Foten trakk seg løs på slutten av kampen, men holdt ballen i stolpen. De siste minuttene ble ellers markert, faktisk ble kampen avgjort og Manchester City kunne lett kontrollere finalen.

Written By
More from Jakob Leif

Millar mener han solgte masken med en falsk testrapport – E24

Medic kjøpte bandasjer til dansk helsepersonell fra Denmark Millrap. Det danske selskapet...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *