Christian Erickson – utskrevet fra sykehus

Det var på Twitter det danske fotballforbundet kunngjorde at Ericsson nå var utvist fra Rickshaw Hospital i København.

Fredag ​​besøkte han også lagkameratene på det danske landslaget, hvoretter han vil tilbringe neste gang med familien.

– Tusen takk for den enorme støtten – Det var fantastisk å se og nyte. Operasjonen gikk bra og Ericsson sier i uttalelsen at jeg har det bra med situasjonen.

Hus: Ungarske fans hyller Christian Eriksen før kampstart. Video: Rødt kort.
Se også

– Det var flott å se guttene igjen etter den fantastiske kampen de spilte i går kveld. Selvfølgelig vil jeg heie dem på mandag mot Russland.

Det var hele verdenen Erickson var i sjokk Falt på På gresset i parken under kampen mot Finland sist lørdag.

Det er bekreftet at Eriksson fikk et hjerteinfarkt og senere ble reddet av kamerater og supportteam i felten før han ble kjørt til rickshaw-sykehuset.

Det har blitt avslørt at Ericsson vil installere en hjertestarter etter den forferdelige hendelsen i parken, og en verdensomspennende hyllest til den danske stjernespilleren.

Dette var tydelig i forliket mot Belgia og Danmark torsdag kveld, der belgiere og danskere Slutt å sloss I det tiende minutt måtte dansken applaudere med supporterne.

Spill stoppet: Romelu Lukaku og Simon Khajar brukte det tiende minuttet til 60 sekunder med applaus på oppgjøret torsdag kveld. Foto: Reuters
Slutt å leke: Romelu Lukaku og Simon Ghazar brukte det tiende minuttet til 60 sekunder med applaus på forliket torsdag kveld. Foto: Reuters
Se også

– Ti minutter senere sparker vi ballen for å hylle ham, og så klapper vi. Vi vil klappe med Danmark. Mange spillere i laget vårt har spilt med ham, men i morgen vinner vi, det er det viktigste, sa Romelu Lukaku om hyllesten før kampen.

Eriksen spiller godt kjent med trøyen nummer 10 for Danmark, så merk i tiende minutt.

Feiringen involverte fotballfans fra hele verden.

READ  Donald Trump - Trumps møte med putemillionæren vekker oppmerksomhet

– Og så kan det være slik i fotball, den største kjærligheten av alle … .. Den sprø energien ved å spille Danmark er ren kjærlighet til noen de elsker, skriver fotballekspert Lars Djourns Twitter.

Written By
More from Jakob Leif

Terrorangrep på Kabul flyplass – mer enn 100 drept – Viji

Selvmordsbombere angrep en port og et hotell utenfor Hamid Karzai flyplass. Minst...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *