Christopherson: Veldig dumt

– Sånn sett er det utfordrende, slik Christopher forteller Doc Platt om den sesongen så langt, før han lister opp de forskjellige slalomløpene han har gjennomgått.

Han påpeker at Alta Padia har en “rar” slalåmbane (6. plass), andre runde var bra da han vant på Madonna di Campigilio, Zagreb (10. plass) hadde dårlige forhold, så et “ble” spesielt løp, han hadde en krok på Adelpoten Fikk det, det kunne skje, og det første løpet (18. plass) i Flacca var “veldig dårlig” (han var syvende i det andre løpet).

Samtidig mener han at det han har levert i storslalåmen denne sesongen ikke er nok. Men likevel, som Christopherson selv sier:

– Tross alt, uten å kjøre, har jeg noen ganger allerede vunnet et løp. Folk løper hele livet uten å vinne et løp. Sebastian (Foss Solewak), 29, vant sin første pris. Jeg synes det er veldig tull å klage for mye.

Nå venter Slalom på Scotting først, så er det to løp i Chamonix, før de drar til verdensmesterskapet i Italias Cortina de Ampezo (8. – 21. februar).

Hånd i hansken

I østerriksk scotting trives Christopherson med fire seire og andreplass på det anerkjente fjellet.

– Jeg kommer veldig nært hjem. Jeg bor ikke langt unna. Der jeg vant mitt første verdenscuprenn, sa Christopherson til NDP på ​​en pressekonferanse at det foregår på lag.

Samtidig vil han ikke akseptere at det er trygt.

– Ja Nei. Hvis du er overmodig, er det ikke bra. Folk presterer ofte ikke bra på hjemmebane. Jeg har hatt en eller to treningsøkter på det fjellet de siste ni årene, bortsett fra ett løp, sier Christopherson.

READ  Ingenting tilgjengelig i kveld

Vi er godt vant til å se Christopherson slalom ødelegge ødeleggelsen, men det er forskjellige prestasjoner denne sesongen. Likevel bekymret han seg ikke før VM.

– Nei, jeg bryr meg ikke, sier han tydelig.

– Som Morrow

26-åringen sier at han setter pris på å vinne verdensmesterskapet.

– Å vinne verdensmesterskapet er like morsomt som å vinne verdensmesterskapet. Jeg ser på det, sier Christopherson, og jeg er ikke sikker på om han ser på den dagen han legger ut.

Imidlertid sier han at det er greit før du går nedover fjellet i Scotting.

– Jeg er ikke i superform i år. Dette er definitivt bra. Vi får se i morgen hvordan det vil endre seg. Jeg vil uansett gå fort på ski. Bitt tennene sammen, ta av deg hanskene og slåss, sier Christopherson med et klart mål:

– Jeg håper jeg kan gå bedre og raskere på ski, noe annet ville være tull. Kjør bra, og da er jeg fornøyd. Jeg kan ikke gjøre noe mer, sier Christopherson.

Første runde i Scotting starter klokka 17.45 på tirsdag.

Written By
More from Jakob Leif

England – Danmark – De gjør narr av Danmark

Danmark og England belyste stemningen foran EM-semifinalen i kveld. Begge er engelske...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *