Cian, traman | Forsterker atmosfære under Cyan-demonstrasjonen i Dramon

Mange er satt til side med pepperspray, og noen er arrestert.

Sion (Stopp Norges islamisering) protesterer på Stroms Square lørdag morgen, med politiet som patruljerer i området for å sikre fred og orden. Tramens Tidende Han skriver at området rundt torget er inngjerdet og at mange mennesker samlet seg på stedet. Avisen rapporterte at mange av dem hadde kastet egg mot demonstrantene.

– Politiet grep inn fordi det var uro på gjerdene og mye eggløsning. Men Andre Crooknes, operasjonsleder for Sørøst-politidistriktet, sa til NDP at vi hadde kontroll over området.

Brukt pepperspray

Operasjonslederen kommenterer at flere kilo egg ble kastet under den lovlige demonstrasjonen. Xian hadde tidligere søkt og fått godkjenning for å holde en demonstrasjon på Dramon Square. Mange entusiaster og andre som ønsket å vise motstand mot Sion, kom tilbake.

– Operasjonslederen sier politiet bør gripe inn hvis de forstyrrer eller hindrer folk i å publisere kommentarer.

Tramens Tidende Han skriver at mange av de “forvirrende elementene” er satt til side med pepperspray, og at mange er arrestert.

En DT-reporter på stedet fortalte en lokal avis Alt fra poteter til klementiner, egg, brusflasker og noen steiner er kastet mot politiet, men også til Cyan-medlemmer. Politiet har reagert med sladder, spesielt blant juniorvakter, men brukte også makt ved å arrestere mange som viste seg å være litt voldelige.

Written By
More from Jakob Leif

Donald Trump – egne slakteksperter:

New York (DOCLAD): Mandag sendte Trump ut en pressemelding der han angrep...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *