Corey fullførte byggingen ved Fran – VG.

Ferdig: Corey Ingripson sist på kurs til Bran-trening mandag ettermiddag. Foto: Holger Wagoners

8. august i fjor overtok Bergen (VG) som trener i Corey Ingredients Bran. Et år senere, ifølge VGs erfaring, avsluttet han i klubben.

Publisert:

Brannstyret innkalte til et ekstraordinært møte mandag ettermiddag. Det burde vært bestemt at Corey Ingripson (55) ikke fikk fortsette som trener.

Tre år etter at han ble fjernet fra Rosenborg, finner Ingbrixons avskjedigelse sted.

Bergenslaget har vunnet bare fem av 31 kamper under ledelse av Gorge Ingbridge, som er en dårlig suksessrate på 16 prosent.

Les mer

Knusende brannfigurer: “Opptegnelsen” om å ville unngå brann er her

Verken Corey Ingrebriksen, daglig leder Vieb Johannessen, eller utvalgsleder Birker Gravesdott svarte på VGs henvendelser mandag kveld. VG har vært i kontakt med flere spillere siden nyheten kom. Ingen vil kommentere denne saken.

Bran har for øyeblikket sju poeng etter 14 kamper og er nummer to på tabellen. Stoppack er bare dårlig, men det er tre kamper i stedet. Da Fran ble eliminert i 2014, hadde de elleve poeng etter samme antall kamper. De røykte deretter for å skape kvalifisering.

Tidligere i kveld ankom Frans assistenttrener Eric Hornland åkeren som Frans storfe. Hawksundaren smilte til media og kunngjorde at han bare ville spise reker og sjømat inne på stadion.

Eric Hornland er for tiden på Bran Stadium. Det er ukjent på dette tidspunktet hva han vil gjøre etter at han forlater stillingen. Foto: Holger Wagoners

Thomas Brockstadt, Frankrikes mediesjef, sa til VG at det var en planlagt middag med treningsteamet.

READ  Lossey Madberg blir etterlatt av sin far - V.G.

Med unntak av Hornland har keepertrener Dan Riceness blitt sett på gangene til Bran Stadium. Hovedtrener Corey Ingrikitson har imidlertid ikke blitt observert forlater anlegget etter trening tidligere i dag.

Saken oppdateres!

V.G. Se tilleggsstatistikk for Eliteserien live.

Written By
More from Jakob Leif

Norges neste vaksine kan bli godkjent i mars:

Prosedyre: Johnson & Johnson vaksine er en vektorvaksine, som bare krever en...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *