Days Con er det første av mange nye PlayStation-spill som kommer til PC

Sony og utvikler Bent Studio har bekreftet at Days Con kommer til PC. Handlingsspillet fra 2019 tar en tur til sitt første nye nettsted i vår, men den offisielle datoen er ennå ikke satt.

Spillet følger i fotsporene til både Death Stranding og Horizon Zero Dawn, og ifølge Sony-sjef Jim Ryan er det planer om å bringe flere PlayStation-titler til PC.

En mulighet til å dele spill med andre

Dette er under et intervju GQ Ryan var på PC-planer denne uken. På spørsmål om hvorfor Sony endelig har åpnet for å dele PlayStation-spill på flere plattformer, forklarte sjefen at det både handler om økonomi og de beste løsningene for havnearbeid.

– Spesielt i andre halvdel av PlayStation 4-livet skapte studioene våre fantastiske spill. Dette er en mulighet til å dele de beste spillene med et bredere publikum, samtidig som vi takler den økonomiske siden av spillutviklingen, som ikke alltid er lett å forstå. Kostnadene knyttet til spillutvikling øker med hver konsoll når kvaliteten på spillene styrker. I tillegg har det blitt lettere for oss å gjøre spill tilgjengelig for de som ikke eier konsoller. Så dette er en veldig enkel beslutning for oss, sa Ryan.

Valget var også med på å lansere Horizon Zero Dawn i fjor. I følge Ryan er PC-spillere glade for å ha tilgang til dette spillet, og salgsstatistikken er positiv. Samtidig tok Sony tempoet til PlayStation-fansen, og det ble ikke sett noen voldsomme negative reaksjoner. Så Sony fant ingen grunn til å endre planer, konkluderte Ryan.

Sony har også kunngjort planer om et nytt VR-hodesett til PlayStation 5.
Utvikleren lover omfattende forbedringer av opplevelsen

READ  Justisdepartementet mener kongressinntrengere planla å drepe folkevalgte - VG

Written By
More from Jakob Leif

Dagligvarer, engros | Kiwi og menyinnehaver Norgesroupen gjør endringer på emballasjen

Mangelen på norsk bacon og storfekjøtt gjør det til en utfordring å...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *