Days Con er det første av mange nye PlayStation-spill som kommer til PC

Sony og utvikler Bent Studio har bekreftet at Days Con kommer til PC. Handlingsspillet fra 2019 tar en tur til sitt første nye nettsted i vår, men den offisielle datoen er ennå ikke satt.

Spillet følger i fotsporene til både Death Stranding og Horizon Zero Dawn, og ifølge Sony-sjef Jim Ryan er det planer om å bringe flere PlayStation-titler til PC.

En mulighet til å dele spill med andre

Dette er under et intervju GQ Ryan var på PC-planer denne uken. På spørsmål om hvorfor Sony endelig har åpnet for å dele PlayStation-spill på flere plattformer, forklarte sjefen at det både handler om økonomi og de beste løsningene for havnearbeid.

– Spesielt i andre halvdel av PlayStation 4-livet skapte studioene våre fantastiske spill. Dette er en mulighet til å dele de beste spillene med et bredere publikum, samtidig som vi takler den økonomiske siden av spillutviklingen, som ikke alltid er lett å forstå. Kostnadene knyttet til spillutvikling øker med hver konsoll når kvaliteten på spillene styrker. I tillegg har det blitt lettere for oss å gjøre spill tilgjengelig for de som ikke eier konsoller. Så dette er en veldig enkel beslutning for oss, sa Ryan.

Valget var også med på å lansere Horizon Zero Dawn i fjor. I følge Ryan er PC-spillere glade for å ha tilgang til dette spillet, og salgsstatistikken er positiv. Samtidig tok Sony tempoet til PlayStation-fansen, og det ble ikke sett noen voldsomme negative reaksjoner. Så Sony fant ingen grunn til å endre planer, konkluderte Ryan.

Sony har også kunngjort planer om et nytt VR-hodesett til PlayStation 5.
Utvikleren lover omfattende forbedringer av opplevelsen

READ  Byens nye serieleder etter festfotball

Written By
More from Jakob Leif

Oslo Børs Gjenoppretter sterkt – E24

Hovedindeksen samler noen tunge fosser fra i går, hvor bestanden var Det...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *