Den amerikanske fiskeren sier at han ble svelget av en hval

Dette er en type hval, en knølhval som sies å ha svelget og spyttet på en amerikansk fisker. Denne hvalen ble fotografert utenfor Puerto Lopez, Ecuador. Foto: Shutterstock

En amerikansk fisker sier at han ble svelget av en knølhval mens han dykket etter en krabbe utenfor kysten av Massachusetts fredag.

– Michael Packard sier på Facebook at jeg var i lukket munn i omtrent 30 til 40 sekunder før han reiste seg opp til overflaten og spyttet meg ut.

Personen ble innlagt på sykehus, men slapp unna med lettere skader og lettere skader, muligens utenfor et kneledd. BBC.

Han må ha vært omtrent ti meter under vannoverflaten da det skjedde. Til lokalavisen Cape Cod Times Han sier at han plutselig kjente en voldsom trang før han gjorde alt svart.

Først trodde jeg det var en hai

Packard trodde først at han hadde blitt rammet av en hai, men oppdaget raskt at han ikke hadde skarpe tenner og ingen skader.

Han slet en stund før han kunne se lyset. I følge Packard begynte hvalen å kaste hodet frem og tilbake før han spyttet ut.

Hans venn Josiah Mayo, som var med Packard på fisketur, skal ha sett et “vannutbrudd” da hvalen steg opp til overflaten.

Knølhval har store munner, men strupehodet er for smalt til at et menneske kan spise, sier Juke Robbins, en hvalforsker ved Center for Coastal Studies i Provincetown, Massachusetts.

Hun sier at hun aldri har hørt om lignende historier før, men sier at hun ikke har noen grunn til å tvile på historien fordi hun kjenner de involverte.

READ  Northak møtte i retten mandag

Robbins sier at dykkeren sannsynligvis bare var på feil sted til feil tid. Det er ukjent på dette tidspunktet hva han vil gjøre etter at han forlater stillingen.

– Når de fanger fisk, kommer de veldig fort, åpner munnen og svelger fisk og vann veldig raskt, sa han til nyhetsbyrået AFP.

Written By
More from Jakob Leif

Jose Gravitz debuterer som regissør – VG

Direction Butter: Skuespilleren Jose Gravitz (32) skal regissere thrilleren «Pussy Island. Foto:...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *