Den store lekkasjen viser de kommende Samsung-produktene

Velsignelse av den såkalte Evan vevleaks På Twitter har informasjon om flere store mobilintroduksjoner blitt lekket gjennom årene – inkludert Samsung Galaxy S7-serien Og på iPhone SE 2016 – nå er han tilbake med en stor lekkasje, og mye informasjon om den kommende Samsung Galaxy som ikke blir avduket, vil finne sted 11. august.

Plus har lekket flere offisielle kart over alle produktene som forventes å lanseres neste måned. To nye sammenleggbare mobiltelefoner, Samsung Galaxy Z Fold 3 og Galaxy Z Flip 3, samt Samsung Galaxy S21 FE er budsjettvennlige etterfølgere Samsung Galaxy S20 FE.

I følge lekkasjen kommer Samsung Galaxy Watch 4 med to nye smartklokker, Classic og Galaxy Watch 4 Active, men sist men ikke minst, Galaxy Buds 2, den siste versjonen av Samsungs trådløse ørepropper.

Ingen spesifikasjoner

De lekkede bildene avslører ingenting om konfigurasjonene eller spesifikasjonene til det kommende produktet, men det grunnleggende Tidligere rykter I det minste er det god grunn til å tro at Galaxy Z Fold 3 vil støtte Samsungs S-Pen.

READ  Den amerikanske advokaten William Barr trekker seg - VG
Written By
More from Jakob Leif

Det er ingen måte å spre mutasjonsutbrudd i nitrol – det sprer seg raskt blant barn og unge – VG.

Tester: Gjennom vinduet til en nedlagt Kirkeby skole tester helseekspert Miken Bacon...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *