– Det er enkelt – Viji

Tokyo (VG) Jakob Ingebrigtsen (20) vant en fantastisk sprint og 1500 m OL -gull. Timothy Zeruot (25) kunne ikke svare og måtte gi opp for nordmannen for første gang.

Publisert:

Suksesstid 3,28,32. Ingbritson var den beste i løpet og vant med 69 århundrer.

Pappa og trener Jazert Ingripson gråt av glede på standen.

– Det lå på kortene. Jacob har tatt affære hele veien, og da sier Timothy live som en webjournal Rodel NRK -ekspert at Zeroid ikke lenger er nok.

– Å, det er enkelt, sier Jacob Ingbritson på TV -kameraet etter endt slutt.

– Det er over. Ikke sikker på hvor du skal begynne. Jeg visste da jeg kom inn i mesterskapet at det jeg ville gjøre her ville forandre hele livet mitt. Dette er en komplett brosjyre, uten noe annet å si, sier Jacob Ingbridge til Discovery +.

– Hele løpsplanen er helt perfekt. Jeg håpet vi skulle løpe så fort vi kunne, og da jeg gikk ut på andre omgang håpet jeg at jeg kunne ta ham til siste sving. Hvis jeg kom først ut i kampen visste jeg at jeg ville vinne. Selvtilliten vokste, det var ubeskrivelig, fortsetter han.

Gull ved dette sommer -OL er Norges fjerde gull.

Se flere bilder fra Gold Racing i denne bildeserien:

Tid er en ny olympisk rekord og hans personlige rekord (og europeisk rekord) er en forbedring på 36 prosent.

READ  Bank svakere enn forventet fra Norge - betaler mer enn 1 milliard dollar i utbytte

– Jeg står her i mine egne tanker, tror det er mål, men så går han og forstår at det er mål. Dette er litt mye, sier GGert Ingebrigtsen etter kampen til Viji og andre norske medier.

– Samler europeisk rekord, familierekord, Sandness Idretslock -rekord og OL -rekord og 20 år gammel, Gijert.

Etter ferdigstillelse mottok Jacob et armbånd fra Inkabrixton Timothy Zeroth.

– Han ga sitt unike kenyanske armbånd til målområdet. Jeg tror han kan ha sendt tronen til Norge, sier Enkibrikson til Discovery +.

Og tid – det var som pappa Gert spådde:

– Han kunne ha scoret 3,28 i en finale, ellers sa han etter semifinalen.

– Jacob har kanskje ikke blitt påvirket, men han hadde år til å forberede seg på det. Det er mange år siden han sa at han ville vinne OL -gull. Men å si at det er annerledes, å gjøre det er annerledes, sier trener pappa etter gullløpet.

Zeruot tok andreplassen og britiske Josh Kerr tok tredje.

– Jeg er glad. Jeg får sølv og er stolt over å tenke på dette. Den første 1400 var jeg sterk. Da Jacob kom var han rask opp til målstreken, og i hamsten følte jeg det litt, så jeg ikke ville “presse” lenger, forteller seroten til Viji, og deretter sier han at han bør gå til legen for å se det.

– Han løp et godt løp, og jeg klarte ikke å lukke det gapet, sier Abel Gibson på fjerdeplass.

– Herlig. Jeg var imponert. Jeg vil løpe med en god idrettsutøver. Han var en av mine beste venner på banen. Stuart Maxwein sier til Viji at hvis jeg eller en annen “Aussie” ikke vinner, er det bra at han er det.

READ  MEXICO CITY - En tunnel krasjet etter at en bro kollapset

– Han viste sin utrolige styrke og norske stil. I dag og i år viste han seg som den beste mellomdistanseløperen i verden, sier åttendeplasserte Michael Rosmis.

Gullgutt: Jacob Ingbritson med OL -gull rundt halsen. Foto: Bjørn S. Delebekk

Nordmannen tok ledelsen etter hele 200 meter. I andre runde økte Timothy Xeroid farten og tok ledelsen. Hastighetssamarbeid var følgelig Seriot fortalte ham om sin trener, Gjert Ingebriksen Før løpet skriver journalist Kettle Denny på Twitter.

I den siste runden er disse to like viktige. Timothy Zeruot tok ledelsen, men Ingbritson gikk bak ham. Til slutt har Kenyon ingen sjanse til å følge Sandness -gutten.

20-åringen, som hadde den tredje beste tiden på året på distansen, hadde store forventninger.

På VM i Doha i 2019 ble Jacob Ingbridge fjerde på 1500m – veldig skuffet. Året før hadde han vunnet EM -gull på denne distansen og på 5000m. Ved OL er det ikke mulig å kombinere bordet 1500 og 5000 meter.

Carsten Warhome vant tidligere OL-gull på 400 meter hekk. Før det hadde ikke Norge vunnet medalje i løping ved OL siden Webj ன் rn Rodel vant 800m i 1996.

Written By
More from Jakob Leif

10 drepte i skyting i supermarked i Colorado – NRK Urix – Foreign News & Documentaries

Én person er arrestert mistenkt for å skyte. Han må ha blitt...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *