– Det knuste hjertet mitt – VG

Familiekvinner: Michael Obama (til venstre) og hertuginne Megan. Foto: AFP og AP

Michael Obama (57) snakker mye om Oprah-intervjuet med hertuginne Megan (39) og prins Harry (36).

Publisert:

I et intervju med NBC sier den tidligere førstedamen at det er vanskelig å høre Megans påstander før hun fødte sønnen Archie. Hvilken hudfarge vil parets fremtidige barn få.

– Det brøt hjertet mitt å høre – Hun følte at hun var i sin egen familie … Obama sier i et intervju at hennes egen familie så henne annerledes. Reuters.

Han fortsetter med å si at rase ikke er “en ny konstruksjon for fargerike mennesker.”

– Så det var ikke noe stort sjokk å høre om opplevelsene hennes, hun sa det med ord.

Les mer

Populariteten til Harry og Megan avtar

Obama håper den hovne situasjonen kan løses.

– Jeg tror det jeg tror er det første og viktigste med en familie. Jeg beklager dem og helbreder dem, så dette kan være en leksjon for oss alle, sier 57-åringen, for å ha snakket om et nytt TV-barn for barn som først dukket opp i et TV-intervju.

Hertuginne Megan intervjuet Michael Obama i 2019 Til den britiske Vogue, Der temaer kvinner og deres innflytelse for en bedre verden.

Avbildet nedenfor er daværende president Barack Obama og hans kone Michael Obama på besøk i London siden 2016. Det var før prinsen og meghan møttes.

2016: Prins Harry, hertuginne Gate, prins William, Barack Obama og Michael Obama i London. Foto: Caroline Caster / DT News Agency

EN Nyhetsutgivelse tirsdag I forrige uke sa den britiske kongefamilien at “hele familien er trist etter å ha fått det fulle bildet av hvor utfordrende Harry og Megan har vært de siste årene”.

READ  Bare en av ti skal reise til utlandet. Hva er loven?

Den første offisielle uttalelsen fra Buckingham Palace etter intervjuet forårsaket mye kontrovers, forårsaket stor kontrovers blant folket – og satte observasjonsrekorder.

Les mer

Hertuginne Megan sloss med faren: Vil han fortelle sannheten?

I et TV-intervju sa prins Harry at rasisme var en viktig del av deres valg om å flytte fra Storbritannia til USA.

To dager senere stilte prins William (38) og hertuginne Kate (39) seg Offisielt skoledeltakelse. Prinsen og prinsessen snakket tett om pressen, men William svarte på det direkte spørsmålet om kongefamilien var rasistisk.

– Vi er definitivt ikke en rasistisk familie, Det hørtes ut fra WilliamI mellomtiden sa han at han ikke snakket med broren etter Oprah-intervjuet, som ble sendt for fire dager siden.

– Men jeg har planer om å gjøre det, sa han.

Written By
More from Jakob Leif

Celine Dion: – Deler sjelden familiebilder

Første juledag delte den Verdensberømte kunstner Celine Dion (52) Et sjeldent familiebilde...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *