Det neste Warszawa -kartet er satt for Stillehavet

Start Call of Duty: Vanguard Krig gir mange nyheter for kategorien Royal Side Call of Duty: Warson. Blant annet får Warson et nytt kart som deler de nøyaktige detaljene fra utvikleren Raven Software.


Warson reiser til Stillehavet. Bilde: Implementering

Call of Duty: Vanguard, Ravens Amos Hodge, på slutten av en lang video for å bekrefte at et nytt kart er satt for Stillehavet. Når det gjelder størrelse, ligner øya på Vertonsk, men de krigsrammede bygningene og omgivelsene til sistnevnte beskriver utvikleren som en veldig levende og fargerik verden.

Det nye kartet skal etter planen slippes en gang i høst, med en endring i den samme spillmotoren som ble brukt av Call of Duty: Vanguard. Raven Vanguard lover full integrering av våpen og støtte for spill og avansement på tvers av plattformer og konsollgenerasjoner.

I tillegg har PC -versjonen en helt ny løsning for å bekjempe svindel. Raven har ennå ikke avslørt hvordan dette vil fungere, men sier at systemet nettopp har begynt å teste og at alt skal være klart for å lansere den nye Warson -opplevelsen.


Betatestene for Call of Duty er som følger: Vanguard vil være det. Bilde: Implementering

Vanguard -video – kan du se i sin helhet øverst i artikkelen – ellers er det detaljer om flerspillerdelen av det neste Call of Duty -spillet. Sledgehammer ga også ut beta -datoer for Vanguard.

Forhåndsbestill PlayStation-spillere kan hoppe til 10-13 flerspillerspill. September. Deretter åpner 16.-17 døren for forhåndsbestillinger på alle plattformer. September, 18.-20 Foran alle som ønsker opptak. September.

I sommer så vi Call of Duty: Vanguard.
Les vår sniktitt på spillet

READ  Donald Trump: - Skiller seg fra Trump

Written By
More from Jakob Leif

Ektard Dream Week ble arrangert av erkerivalen VG.

(Arsenal – Tottenham 2-1) Martin Edegord (22) startet uken med et mål...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *