– Det plager meg ikke – VG

Carolyn Graham Hansen forlot banen uten å score for den syvende kampen på rad lørdag. Her under kvartfinalen i Champions League mot Manchester City. Foto: Jonathan Moscope / Sportimage / PA Images

(Barcelona – Deportivo La Coruna 9-0) Caroline Graham Hanson (25) hadde to mål.

Publisert:

Katalanerne fikk en god start i denne kampen. De traff målet etter målet, og da dommeren kastet til pause tok hjemmelaget 7-0 ledelse. Med to flotte assist fra Graham Hansen traff han ballen i feltet. Selv om han ikke har scoret på seks kamper, har han scoret 3-0 og 5-0.

Det var så gøy. Jeg følte meg bidratt på mange måter. Jeg var sist på tredjeplass i en og to assist. Graham Hanson VG at jeg har skapt mye.

Andre omgang åpnet veldig stille, men det var fortsatt hjemmelaget som kontrollerte kampen. Graham Hansen forlot banen med tre endringer til 8-0.

– Jeg skjønte at jeg kom til å bli erstattet ettersom jeg slet med hælene, det blir nok en kamp tirsdag. Det var som forventet, så jeg ble ikke så skuffet, sier Graham Hansen.

Etter overgangene kom det ut i en jevn runde, uten store høydepunkter. Hjemmelaget var hardt skadet og scoret det niende målet for straffe på slutten av kampen.

Graham Hanson har ikke scoret på seks kamper. Til slutt fikk han en online bekjent, Valencia som besøkte Estadi Johann Groove. Han scoret to mål i en fem-måls seier mot laget fra østkysten av Spania.

Det plager meg ikke i det hele tatt. Så lenge jeg bidrar til å sette mål og skape muligheter, er jeg fornøyd med at hun svarer på spørsmål om måltørke.

Barcelona gikk også videre til Champions League-semifinalen, og slo Manchester City 31. mars.

I semifinalen blir motstanderen Leon og vinneren av Paris Saint-Germain. En koronaeksplosjon mellom Lyon-spillerne betyr at returkampen mellom dem er utsatt til 18. april. I den første kampen vant Lyon 1-0.

– Det blir spennende. Semifinalen blir tøff og vi gleder oss til å se VG etter opprykket.

Les mer

Graham Hansen og Barcelona for semifinalen i Champions League: – Tøff

Graham Hansens Barcelona er absolutt på topp i ligaen denne sesongen. De ligger også øverst på tabellen med 15 poeng fra Levante, som også har spilt i to kamper.

De katalanske serielederne har 115 mål og en mirakuløs målforskjell. De har sluppet inn bare fire mål på 23 kamper. Barcelona har vunnet 23 kamper denne sesongen.

Les mer

Kveldens finale: 721 dager siden pokalen før Messi

Barcelonas herrelag spiller i Copa del Rey-finalen mot Atletico Bilbao 21.30 lørdag. Der vil Messis team jage den første tittelen på 721 dager.

Det blir spennende. De har alltid muligheten til å få en ny tittel. Det er så gøy, sier Graham Hansen at jeg i det minste vil følge opp.

Du kan se finalen på VGTV!

Katalanernes neste kamp er den første semifinalen mot PSG eller Lyon lørdag 24. april.

Written By
More from Jakob Leif

– Norgesprisen er helt gal – E24

På det høyeste handlet Norges aksje over 50 milliarder kroner på Oslo...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *