– Det vil bare sendes hvis det virkelig er noe – E24

Kampen om å nå årets produksjonsmål pågår faktisk for Tesla.

Hannibal Hanske / Reuters
Publisert: Publisert:

Elbilprodusenten Tesla skal overgå tidligere års produksjonsrekord, men har satt et hårvekstmål om å produsere 500 000 biler i år.

For å gjøre dette må selskapet produsere 181.000 biler i løpet av de siste tre månedene av året. Dette er mer enn 40.000 mer enn rekorden for det siste kvartalet.

Nå har administrerende direktør Elon Musk sendt en e-post lokalt der han prøver å gi de ansatte litt ekstra penger de siste ukene av året.

“Vi er heldige som har et luksusproblem for etterspørsel som er litt høyere enn produksjonen dette kvartalet,” skrev Musk i en e-post til det industrielle nettstedet. Electrek Og Bloomberg Har tilgang.

Les mer

Den kjente kortmannen nekter å satse på Tesla-klippen: – Det var vondt

“Vi trenger å øke produksjonen”

Nå i den lekkede e-posten sies det at det er høy etterspørsel og noen gode ord for personalet.

“Vi må maksimere resten av produksjonen i dette kvartalet for å sikre at vi har de beste resultatene og for å få tillit fra kunder og investorer som har investert sine hardt opptjente penger hos oss,” sier Electric.

Han insisterer også på at “denne meldingen bare vil bli sendt hvis den er virkelig viktig.”

I tillegg oppfordrer han ansatte til å sende en melding direkte hvis det er forslag som kan forbedre distribusjonen, “men innser at stemmen din ikke blir hørt.”

Tesla svarte ikke på Bloombergs kommentar.

Les mer

Vi har ventet i fem måneder på Teslas kortfilmer

Advart mot lager

Tesla-sjefer har blitt vant til å sende e-post til ansatte på slutten av kvartalet.

Muskins e-poster er en kombinasjon av informasjon som motiverer ansatte og gir investorer fordi de ofte blir lekket til pressen.

For en uke siden ble det avslørt at han hadde sendt en melding til personalet der han advarte om at vill bestandsvekst ikke var nødvendig hittil i år.

Musk påpekte at elbil-aksjen på Wall Street er priset til en pris selskapet kan gjøre i fremtiden. Selskapet har fortsatt lave inntekter, opp en prosent fra i fjor, påpekte han.

Brevet bemerket at kostnadskontroll av selskapet, som er det klart mest verdifulle bilselskapet i aksjemarkedet, er veldig viktig.

“Investorer låner mye for vår fremtidige fortjeneste, men hvis de når som helst bestemmer at dette ikke er et faktum, vil aksjen vår umiddelbart bli knust som en saflor under en slegge,” skrev Musk. I følge CNBC.

Les mer

Elon Musk: – Under en slegge knuses aksjen som en saflor

Publisert:

READ  Søndag en ny frist for Brexit-samtaler - NRK Urix - Foreign News and Documentaries
Written By
More from Jakob Leif

Politimann skutt i Göteborg – VG

Politiet evakuerte området etter å ha blitt advart av innbyggere som angivelig...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *