– Det ville være stygt – VG

Debattintervju: Det koker ned til England før Harry og Megans TV-intervju. Foto: Harpo Products / REUTERS

– Ingenting er tilgjengelig for noen fra dette, sier Government House-eksperten om intervjuet, som var i stand til å skape bølger allerede før det ble sendt.

Publisert:

– Konfrontasjonen mellom Duke-paret og den britiske kongefamilien har blitt innrammet av rykter og lekkasjer gjennom hele året. Forfatter og historiker Trond Noran Isaacson sier det som kommer ut nå kan være stygt.

En grunn til å vise stor interesse for intervjuet som ble sendt i kveld på CBS, er at medlemmer av den britiske kongefamilien sjelden gir intervjuer. Så snart de gjorde det, Det ville være ille.

Jenny Alexandersen, en kongehusekspert i svenske Uptonbladet, synes det er best å gå denne gangen:

– I motsetning til Royals kjører Megan på en slik organisasjon, og de har mange lojale fans på sosiale medier, spesielt i USA, sier Alexandersen, som er veldig spent før intervjuet.

Les mer

Megan Markle med påstander mot den kongelige familien

– Dette er en av de største TV-kanalene i verden og det beste stykket regissert av et par med høy kraft og status. Den britiske kongefamilien opptrer som vanlig, men de prøver å redusere det hele, men de lykkes ikke akkurat i denne saken, sier han.

– Flott intervju: – Jenny Alexandersen, en svensk Upton Platt regjeringshusekspert, sier at Megan løper. Foto: Magnus Sandberg

Meghan og Harry blir intervjuet for første gang I januar i fjor kunngjorde han sin fratredelse fra sine statlige plikter. Konflikten mellom Duke-paret og kongefamilien ser ut til å ha forverret seg som et resultat av intervjuet.

READ  STORBRITANNIA: - - Åpner utsettelser

Få et sammendrag av “Harry og Megan” her:

Påstander om mobbing

CBS ga ut et klipp av intervjuet samme dag Buckingham Palace kunngjorde at de etterforsket påstander om at Megan trakasserte flere ansatte i løpet av sin tid i Royal Family.

Trond Noran Isaacson visste ikke hvor mye Harry og Megan kunne si.

– CBS har kanskje solgt litt mer av salget, men hva de sier, kommer egentlig an på hvor bitre de er, sier Noran Isaacsen.

Les mer

– Tapt allerede mye

Pluss innhold

Domstolskilder sa til Sunday Times i et intervju at hvorvidt kongefamilien ville streike igjen, avhenger av om ofrene var enkeltpersoner eller et selskap. I tilfelle et personlig angrep kan de slå til igjen med informasjon mot Megan.

– Men ingenting godt vil komme ut av krigen på denne måten. Ingen av dem har noe å tjene på dette.

Kringkasting på TV3: Oprah Winfrey intervjuet vennene hennes prins Harry og hertuginne Megan. Foto: Harpo Products / REUTERS

Kortsiktig sympati

Han er overrasket over at Duke-paret valgte å vises i et TV-intervju.

“Den amerikanske offentligheten har ikke den samme respekten for dronningen og kan være veldig vennlig med Meghan, men generelt tror jeg de bare vil ha kortsiktig sympati for å komme seg ut av dette,” sier Royal House-eksperten.

– Ingen tvil om det Prins Harry utvikler dype sår, Og han er bekymret for at Megan kanskje ikke havner i samme situasjon som moren Diana, men det ser ut som her som vil gjøre den samme feilen.

Royal House Expert: Forfatter og historiker Trond Noran Isaacson sier dette kan være stygt. Foto: Kitte Johannasen / NDP

Dobbelt uttalelse

Jenny Alexandersen mener at konflikten er av stor interesse nå som den har nådd sitt klimaks.

READ  - Opprettelsen hans var en katastrofe - VG

– Men dette er en lidenskap for paret. Et par som sender doble signaler som dette er helt fascinerende. De forlater den kongelige familien for mer privatliv, og så velger de å flytte til Los Angeles, som kan være det mest paparazzi tette stedet i hele verden!

Les mer

Hertuginne Megan krevde søndag 18 millioner dollar i post

Det er så spennende å høre hva Megan skal si.

– For Harry handler det om hans egen familie, så det er bare et spørsmål om tid før de kan komme med en slags kontring, men jeg er glad for hva det ville føre til hvis Megan faktisk angrep.

Det er ikke kjent at den britiske kongelige familien kommer godt ut i TV-intervjuer. I 2019 ble prins Andrew gjennomgått i pressen etter et intervju der han forsvarte vennskapet med overgriperen, Jeffrey Epstein, og viste liten sympati for overgriperen. Han Samme år kunngjorde han sin fratreden fra alle regjeringsoppgaver.

I 1994 ga prins Charles et intervju der han innrømmet å ha jukset Diana med Camilla året etter Diana, som ble den verdensberømte intervjueren på BBC, Der åpnet hun seg om skilsmissen fra Charles og fortalte ham om sin egen og manns utroskap.

Les mer

Prins Harry avslører: – Måten vi ble behandlet i media forstyrret min mentale helse

Alexandersen forventer at britiske tabloider skal rapportere intervjuet en uke senere.

– Det blir spennende å se hva som skjer videre. Jeg tror den britiske domstolen er veldig erfaren i skandaler, og de vil stå fast i dette, så det interessante er hvor Alexandersen sier Harry og Megan skal.

READ  Vi vil støtte Trump: - - Vi er ikke uskyldige

I Norge går intervjuet mandag på TV3.

Written By
More from Jakob Leif

Don’t King for Southampton – Flere klubber er interessert – VG

Foto: Bjørn S. Delebekk // VG Southampton og Bournemouth har vært i...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *