Dix vil registrere kunstnerens navn som et varemerke – VG

OSLO / Rotterdam (VG) Eurovision – Nåværende Andreas ix் Dix »Hockland har søkt om å registrere artistnavnet sitt som varemerke. På denne måten vil han kontrollere forretningspotensialet til kjendisen han har oppnådd.

Publisert:

– Dix skal stå for noe positivt. Det er et navn som gir mye mening for mange mennesker, og da er det viktig at jeg har full kontroll, at jeg vet hvordan jeg bedre kan administrere navnet, Andreas Hawkland VG.

Det tok ikke lang tid før han vant den norske MGP-finalen Påført Hawkland Patent Board Navnet på kunstneren deres må være registrert som et varemerke.

– Det er viktig at han har et bevisst forhold til merkevaren rundt artistnavnet sitt. På denne måten kan han beskytte seg mot andre som misbruker navnet hans, og kan ha økonomisk utbytte av det, sa Katherine Myhre VG, direktør for Patentstyret.

Viktig: – Kathryn Myhre, direktør for Patentstyret, sier at det er viktig for Dix å ha et bevisst forhold til merkevaren han skaper rundt kunstnerens navn. Foto: Slå baugen

– I det meste av livet har jeg blitt kalt Dix, det er viktig at jeg tar eierskap til dette navnet, fortsetter Hawkland

Myhre påpeker at dette indikerer at han ønsker å fortsette å bygge som kunstner og som selskap.

– Hvis søknaden om varemerkeregistrering blir sendt til ham, vil han kunne lage produkter og tjenester relatert til navnet hans, fortsetter Myhre.

Han mener bruken av TIXs varemerke er interessant av en rekke årsaker – og han berømmer Hawkland for måten han verdsetter ideer på.

READ  Nye hendelser utenfor Waras hjem - NRK Norge - Oversikt over nyheter som kommer fra forskjellige deler av landet

– Myhre sier det er mye å lære av Andreas i norsk næringsliv.

Han påpeker at Andreas Hockland har jobbet ekstraordinært fullt ut for å oppnå kommersielle enerett til bruk av TIX.

– Mens mange varemerkesøkere nøyer seg med å skaffe seg enerett innenfor et bestemt produktspekter, sier Andreas at han har brukt mest på tobakksprodukter, øl og forsikringstjenester.

Listen er virkelig stor – fra audiovisuelle enheter, massasjeenheter, til sexhjelpemidler og sexleketøy.

– Jeg søkte definitivt om å beskytte Dix-navnet i alle områder, inkludert ubrukt område. Dette er for å forhindre at noen misbruker det, forklarer Hoagland.

Les mer

TIX reagerer på kritikk av PR-strategi: – Vanskelig å lese

Maihre mener Hoagland er strålende i måten han har bygget sin artistkarriere på:

– For et potensielt publikum fanget han det russerne trengte, var villig til å betale for det, og så produserte han sanger for akkurat denne målgruppen. I tillegg sier Myhre at Andreas var i gang med å skape en bedrift og levebrød.

Ha full kontroll: – Dix skal indikere noe positivt. Det er et navn som har mange betydninger for mange, og da er det viktig for meg å ha full kontroll, jeg vet hvordan jeg bedre kan administrere navnet, Andreas Hockland er nå et varemerke som sier om hvorfor han vil registrere TIX. Foto: KENZO TRIBOUILLARD / AFP

Hawkland var ikke den første kjendisen som søkte om varemerkeregistrering. I begynnelsen av denne vinteren Sophie Ellis søkte Isaac Å registrere “Basic Pitch” som et varemerkenavn. Men søknaden hans ble avslått av Patentstyret.

Patentkontorets jurisdiksjon uttalte følgende:

READ  Weng-monster ender tåpelig - hans første seier på tre år - NRK Sport - Sportsnyheter, resultater og kringkastingsplan

BASIC er blant annet et stygt ord som betyr “basic, basic” og BITCH er “tispe, bastard”. Basis tispe er et slanguttrykk i amerikansk populærkultur som motbydelig brukes til å beskrive kvinner som anses å like vanlige produkter, trender og / eller musikk.

Written By
More from Jakob Leif

Hyttebrann på Northland – – Mange har blitt hardt rammet

ANDØY / OSLO (Dagbladet): – Dette var en tung og vanskelig dag,...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *