Donald Trump – egne slakteksperter:

New York (DOCLAD): Mandag sendte Trump ut en pressemelding der han angrep to av Amerikas ledende smitteverneksperter.

Trump, blant andre, sier: “Fossie og Birks er to personer som prøver å motivere seg til å omskrive historien og dekke over den dårlige intuisjonen og feil anbefalingene. Heldigvis har jeg alltid snudd på hodet.”

– Liggende

Trump har beskyldt Fucci, den amerikanske presidenten for infeksjonskontroll, for å prøve å låne penger til vaksineutvikling og “gjøre seg så god som mulig.” Birks, som var koordinator for Trumps Corona-arbeidsgruppe, sier han er “en løgner med veldig liten troverdighet.”

Trumps reaksjon kom etter en CNN-dokumentar om epidemien der han sa at han var “sjokkert” over nedleggelsestiltakene da Trump ba landets stater om å “befri seg” fra ekspertgrupper i april i fjor.

Nok: Fox News-programleder Laura Ingraham har lenge vært en ivrig forsvarer og tilhenger av Donald Trump. Her får han den tidligere presidenten. Video: Fox News. Reporter: Elias K.R. Sol-Peterson
Se også

Birks sier at han mottok en “veldig pinlig” telefonsamtale fra Trump da han snakket offentlig om den raske spredningen av viruset. Han forteller kanalen at føderale tjenestemenn ikke leverte en konsekvent melding til publikum, og det var den største feilen. Han mener hundretusener av liv kunne blitt reddet hvis svaret hadde vært bedre.

“Fossie og Birks handlet veldig sakte, og hvis de hadde det, ville vi fortsatt sittende fast i grunnlaget vårt da landet lider av en økonomisk nedgang,” sa Trump.

Han kritiserer også Fossies evne til å kaste et baseball, og kalte Fossie “kongen av flip-flop-sandaler” og sa: “Birks er en forferdelig medisinsk konsulent, og det er derfor jeg sjelden følger hennes råd.”

READ  Koronautbrudd ved Hammerfest: - Lister over infeksjoner på Hammerfest florerer
Jeg håper hertuginnen Megan vil stille i presidentvalget

Jeg håper hertuginnen Megan vil stille i presidentvalget
Bryllupsprat

Etter terrorangrepet mot kongressen 6. januar ble Trump permanent suspendert fra Twitter. Siden har han måttet kommunisere via pressemeldinger, taler eller intervjuer.

Lørdag skal Trump ha en bryllupstale hjemme i Mar-e-Lago, Florida. Populært nettsted TMZ Trump har gitt ut en video av en tale iført smoking.

Kom tilbake: USAs tidligere president Donald Trump sier at han vurderer å stille som president i 2024. – Trump sier at jeg løper for å slå dem for tredje gang. Foto: NTP / CPAC
Se også

Trump skulle hilse på brudgommen, men han gjorde det bare etter nesten 400 upassende ord om Joe Bidens politikk for Iran og Kina, situasjonen ved den meksikanske grensen og utbredt valgsvindel. Forsvarer. Mye av det lignet på Trumps kampanjetaler i fjor.

– Så dette er vanskelige ting, sier jeg: Savner du meg allerede? Sier Trump under talen.

Trump er fortsatt veldig populær blant mange republikanere og flørtet med ideen om å løpe igjen i 2024. Talen ble møtt med jubel og applaus på Trumps hjemmebane Mar-e-Lago.

Så til slutt kommer Trump til brudgommen.

– Det skjer mange ting nå. Jeg vil si at det er en ære å være her. Det er en ære å være sammen med deg på Mar-e-Lago. Du er et utrolig vakkert par. Ha det gøy, avslutter Trump.

Written By
More from Jakob Leif

Marilyn Manson – VG

In Heart Weather: Marilyn Manson på Vanity Fair etter fjorårets Oscar. Foto:...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *