Donald Trump – La New Political War Plan

Reklame

Kevin McCarthy, minoritetsleder i Representantenes hus, møtte torsdag den tidligere presidenten Donald Trump.

De to republikanerne møttes på luksushotellet Mar-e-Lago i Florida, der Trump for tiden er bosatt.

Her meldte den tidligere presidenten seg frivillig for å hjelpe republikanerne med å vinne flertall i Representantenes hus i valget i 2022.

I en uttalelse skriver organisasjonen at det var et «godt og godt» møte.

– De diskuterte mange temaer. En av dem er hvordan man får kirken tilbake i 2022. Organisasjonen skriver at president Trumps popularitet aldri har vært større enn den er i dag, og at hans støtte er større enn noen andres. CNN.

Som mange eldre amerikanere før ham, har USAs tidligere president Donald Trump reist til Florida for å tilbringe pensjonen i staten Sunshine. Journalister: Jasper Nordal Finswein og Waggard Guale.
Se også

Mot Høyesterett

McCarthy postet senere følgende Twitter-melding:

“Sammen og klare til å vinne i 2022.”

Jeg En uttalelse, Knyttet til Twitter-meldingen, bekrefter at Trump har lovet republikanerne å fange huset og senatet innen 2022.

“Det republikanske flertallet vil lytte til amerikanerne og løse utfordringene nasjonen vår står overfor. Demokratene har derimot bare fremmet en agenda som skiller oss – som å gå til retten mot en president som nå er privat borger. Av hensyn til landet må den radikale demokratiske agendaen stoppes. “

McCarthy var i Palm Beach, Florida denne uken for å samle inn penger.

Ifølge CNN-kilder ble California-representanten advart av mange av sitt eget folk før han møtte Trump. De trodde det kunne virke som “han kryper tilbake” til presidenten.

“Fanget”

Under en debatt om høyesterettsaken mot Trump tidligere denne måneden sa McCarthy at Trump hadde noe ansvar for angrepet på kongressen 6. januar.

Men han kom tilbake til kritikk i forrige uke og skrev at han fremdeles ikke trodde Trump hadde provosert mobben New York Times.

– Jeg har ikke ombestemt meg. Jeg tror presidenten hadde et spesifikt ansvar når det gjaldt å svare. Men hvis du hører på hva presidenten sa før demonstrasjonen, sa McCarthy søndag at han ville “demonstrere stille.”

Ifølge CNN ble McCarthy “fanget” mellom Trumps sterke støttespillere i partiet og de som vendte seg mot ham etter angrepet på Kongressen.

Han er på mange måter avhengig av Trump-tilhengere, som er viktige republikanske velgere.

READ  Kvinners høylytte medlem Sarah Harding er død - Viji
Written By
More from Jakob Leif

TV2-reporter Ernst A. Lersween

OBERSTDORF (Dagbladet): Douglas hadde vært i kontakt med Lersween og ville ikke...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *