Donald Trump: Partiet reagerer etter nominasjoner

USA opplever sin verste periode under epidemiene, med nok en rekordhøyhet denne uken, 2879 dødsfall på en enkelt dag.

Mange av landets epidemiologer har advart om at epidemien er på et “veldig farlig stadium” og oppfordret amerikanerne til å være ekstra forsiktige med julen.

Så president Donald Trump ble kritisert da han fikk vite det Det hvite hus inviterte 20 selskaper denne julen. Selv om administrasjonen til Utenriksdepartementet har anbefalt de ansatte at alle arrangementer som “absolutt ikke er nødvendige for å gjøre sitt arbeid”, skal gjennomføres digitalt Washington Post.

– målløs

– Jeg snakker ikke. Han sa et slikt internt fenomen er farlig på mange nivåer Ian Lipkin, direktør for Center for Infectious and Immunological Research ved det prestisjetunge Columbia University i New York, Til Washington Post tidligere denne måneden.

Susan Glaser, forfatter av New York Times, kritiserer også julebord.

“Kom til det sene stadiet Trump: farlig fall (kollaps eller kollaps, forfatterens merknad) er på randen av kollaps,” skrev han om partiene, ifølge avisen.

Pynt: USAs første dame Melania Trump viser frem julepynten i Det hvite hus. Video: Det hvite hus
Se også

Tidligere denne måneden arrangerte Washington Post en fest 15. desember kalt “Diplomati hjemme i løpet av ferien.” To anonyme personer som jobber med arrangementplanleggeren fortalte avisen at rundt 900 personer var invitert til arrangementet.

Onsdag denne uken holdt Trump angivelig et møte for rundt 200 gjester i forbindelse med den årlige Hanukkah-feiringen. Forsvarer.

Ifølge avisen viste bilder og videoer som ble lagt ut på sosiale medier de fleste gjestene iført masker, men folk sto i nærheten da president Trump snakket med de fremmøtte.

READ  Trump sier at han vil forlate Det hvite hus bare hvis velgerne velger Joe Biden - VG

– Mange bruker masker

Nå forsvarer president Donald Trump julefester for første gang.

En reporter spurte presidenten denne uken om slike møter var årsaken til en epidemi. Trump svarte at demonstrasjonene kunne gjennomføres ansvarlig, ifølge The Guardian.

En reporter spurte Trump:

– Over gaten har du holdt høytidsfester med hundrevis av mennesker. Mange som ikke bruker masker. Hvorfor behandler du amerikanske mennesker annerledes enn helseekspertene dine anbefaler?

Trump: President Donald Trump holdt en ny tale. Video: Det hvite hus
Se også

– Vel, dette er et julebord, som du vet har vi ærlig redusert antallet. Jeg ser mange mennesker ha på seg masker på fester. Trump svarte at han ser gjester på disse festene, og at mange bruker masker, og jeg synes det er bra.

– Du kan feire juleferien

USAs helseminister Alex Azhar var en av gjestene på årets julefest. Helseministeren fortalte CNN at partiet var “behagelig” og “trygt” og at “folk flest hadde masker og jobbet hardt for å holde avstand”:

Trump pressesekretær Kaylee McNani Han støttet beslutningen om å gå ut tidligere denne måneden og holde julebord.

– Du kan plyndre butikker, brenne bygninger eller delta i demonstrasjoner, og så kan du gå på julebord. Du kan feire juleferien, og du kan gjøre det på en ansvarlig måte, sier McNani, NBC News.

Melania Trumps president, Stephanie Grisham, har sagt at hun vil gjennomføre både jul og Hanukkah trygt.

– Infeksjon etter festdeltakelse

Tilfredshet: Donald Trump holdt en kort tale tirsdag kveld for å uttrykke sin begeistring. Video: Abby
Se også

Donald Trump, First Lady Melania Trump og mange i deres krets har blitt smittet med koronaviruset de siste månedene. Testet sist tirsdag Trumps advokat, Jenna Ellis, favoriserte Govit-19.

READ  Eliteseriespillere som bor i Oslo-regionen har ikke lov til å gå på trening - VG

Infeksjonen ble kjent tirsdag kveld, Etter at Ellis deltok på en middag i Det hvite hus fredag ​​kveld, hadde han ingen maske på segIfølge to tjenestemenn i Trump-administrasjonen.

Direktøren for Columbia University, som kritiserte Trumps julegodt, advarte om at partiene kunne være lik den i Roshagen, som ble identifisert som en mulig kilde til en eksplosjon i Trumps sirkel i oktober.

– En supersprederhendelse

“Den har alle elementene som trengs for å gjenta det vi så i Rose Garden i Det hvite hus etter høyesterettsdommer Amy Connie Barretts seremoni,” sa Lipkin.

Leder for infeksjonskontroll Anthony Fossie Henviser til arrangementet som en super-spreader-begivenhet.

– Jeg tror tallene snakker for seg selv. Det var en supersprederbegivenhet i Det hvite hus. Det var en situasjon der folk sto sammen og ikke brukte masker, sa han da.

Trumps advokat, Rudy Giuliani, har også blitt skadet etter at flere Trump-advokater gikk på en “valgsvindel-turné” som en del av presidentens forsøk på å reversere valgresultatet.

Written By
More from Jakob Leif

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *