Donald Trump – – Revet av Trump

New York / Oslo (DOCLAD): Tidligere president Donald Trumps maskin har latterliggjort sin motstander og arving, Joe Biden, for å ha vurdert situasjonen på grensen til Mexico, og flyktningene og innvandrerne som nå vil inn i USA. Akkumulerer sterkt.

– Nasjonal katastrofe

– Vi overleverte stolt historiens tryggeste grense til Biden-administrasjonen. Alt de trenger å gjøre er å kjøre dette godt kjørende systemet på en automatisert pilot. Tvert imot, på bare noen få uker har Biden-administrasjonen gjort en nasjonal seier til en nasjonal katastrofe. De har veldig god plass og tar raskt vann, skriver Trump i en uttalelse oppdrettet av sin tidligere rådgiver Jenna Ellis. Twitter.

Biden understreket at folk ikke burde dra ut i helgen og prøve å krysse grensen, men heller bo hjemme i Latin-Amerika.

Innvandrere: Innvandrere fra Mellom-Amerika er på en busstasjon i Brownsville Texas. Foto: Chandan Khanna / AFP
Innvandrere: Innvandrere fra Mellom-Amerika er på en busstasjon i Brownsville Texas. Foto: Chandan Khanna / AFP
Se også

Anslag viser at USA sannsynligvis vil motta to millioner innvandrere over grensen i år. Tusenvis av mindreårige asylsøkere er nå i varetekt for amerikanske innvandringsmyndigheter. Forrige helg besluttet også Biden-ledelsen å sende nødhjelp fra Federal Emergency Management Agency for å håndtere situasjonen.

– Grensen stengt

Denne helgen ble Bidens innenriksminister Alejandro Myorgas sendt for å vokte administrasjonen. I intervjuene hans beskrev han situasjonen ved grensen som en “utfordring”, ikke en “krise”.

– Dette tar tid, og det er vanskelig, fordi hele systemet ble satt til side av forrige administrasjon. Det var en organisasjon som ble revet ned av Trump-administrasjonen, sa Majorcos til CNN.

Han prøver også å understreke de alvorlige sidene av Bidens innvandringspolitikk. Han påpeker blant annet at familier og enslige voksne kan utvises hvis de arresteres av grensevakter. Bare mindreårige har lov til å bli midlertidig.

READ  Korrupsjonsscener i League 1: Fans angriper banen

– Ikke kom. Grensen stengt. Majorcos sa til ABC News at grensen var sikker.

Written By
More from Jakob Leif

Ser dette gjennom Samsungs “Glasses Light”

Den vakre Walking Gate vi allerede delte lekkasjer med, har en scoop:...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *