Donald Trump – – Revet av Trump

New York / Oslo (DOCLAD): Tidligere president Donald Trumps maskin har latterliggjort sin motstander og arving, Joe Biden, for å ha vurdert situasjonen på grensen til Mexico, og flyktningene og innvandrerne som nå vil inn i USA. Akkumulerer sterkt.

– Nasjonal katastrofe

– Vi overleverte stolt historiens tryggeste grense til Biden-administrasjonen. Alt de trenger å gjøre er å kjøre dette godt kjørende systemet på en automatisert pilot. Tvert imot, på bare noen få uker har Biden-administrasjonen gjort en nasjonal seier til en nasjonal katastrofe. De har veldig god plass og tar raskt vann, skriver Trump i en uttalelse oppdrettet av sin tidligere rådgiver Jenna Ellis. Twitter.

Biden understreket at folk ikke burde dra ut i helgen og prøve å krysse grensen, men heller bo hjemme i Latin-Amerika.

Innvandrere: Innvandrere fra Mellom-Amerika er på en busstasjon i Brownsville Texas. Foto: Chandan Khanna / AFP
Innvandrere: Innvandrere fra Mellom-Amerika er på en busstasjon i Brownsville Texas. Foto: Chandan Khanna / AFP
Se også

Anslag viser at USA sannsynligvis vil motta to millioner innvandrere over grensen i år. Tusenvis av mindreårige asylsøkere er nå i varetekt for amerikanske innvandringsmyndigheter. Forrige helg besluttet også Biden-ledelsen å sende nødhjelp fra Federal Emergency Management Agency for å håndtere situasjonen.

– Grensen stengt

Denne helgen ble Bidens innenriksminister Alejandro Myorgas sendt for å vokte administrasjonen. I intervjuene hans beskrev han situasjonen ved grensen som en “utfordring”, ikke en “krise”.

– Dette tar tid, og det er vanskelig, fordi hele systemet ble satt til side av forrige administrasjon. Det var en organisasjon som ble revet ned av Trump-administrasjonen, sa Majorcos til CNN.

Han prøver også å understreke de alvorlige sidene av Bidens innvandringspolitikk. Han påpeker blant annet at familier og enslige voksne kan utvises hvis de arresteres av grensevakter. Bare mindreårige har lov til å bli midlertidig.

READ  UEFA sier ikke noe tysk regnbuemerke mot Ungarn - VG

– Ikke kom. Grensen stengt. Majorcos sa til ABC News at grensen var sikker.

Written By
More from Jakob Leif

Hver time med Trump – angrepet på Kongressen – er USA i fare

Bilder er som de som er hentet fra en film. Hun måtte...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *