Donald Trump: – Skiller seg fra Trump

Det er et faktum at det tok to måneder for valgnederlaget til tidligere amerikanske president Donald Trump indirekte innrømmet nederlag.

Trump har fem måneder til å uttale disse ordene:

– Vi vant ikke.

All denne tiden har Trump sagt at dette valget var preget av storstilt valgsvindel, uavhengig av om han innrømmet nederlag eller ikke. Trump har aldri bekreftet noen av disse påstandene. Mange er prøvd og avvist for dusinvis av domstoler.

Trumps ubegrunnede påstander har drevet hans viktigste støttespillere, datteren Ivanka Trump og svigersønnen Jared Kushner. CNN.

TALTE: Det var ikke Donald Trumps tale som kokte nettet etter en konferanse i North Carolina 6. juni 2021. Reporter: Jeanette N. Vic. Video: NTP, Twitter
Se også

Viktige rådgivere

Den amerikanske nyhetskanalen intervjuet nylig flere ansatte i Det hvite hus, tidligere medlemmer av Trump-administrasjonen, familievenner, bekjente og Trumps nåværende stab.

De må innrømme at avstanden mellom Trump og datteren og svigersønnen har økt siden valgnederlaget.

Ivanka Trump og ektemannen Jared Kushner var viktige politiske rådgivere i løpet av Trumps fireårige periode i Det hvite hus, og de ble opprinnelig sett på som en moderat styrke på den uforutsigbare presidenten.

Mye av årsaken til den økende avstanden mellom Trump og datteren og svigersønnen er nettopp den ubegrunnede forestillingen om at den tidligere presidenten tapte presidentvalget, og hans klage på det er rapportert av flere CNN-kilder.

Bruker mindre tid sammen

I begynnelsen av Trumps pensjon tilbrakte familien og støttespillerne mye tid sammen med ham på det anerkjente gods Mar-e-Lago i Palm Beach, Florida.

Spesielt Kushner skal ha brukt mye tid med Trump i denne perioden, rapporterte CNN. Siden da har antall besøk av Ivanka Trump og Jared Kushner blitt kraftig redusert.

READ  Dor Jorwick Murder - Mister sin beste venn:

– Han var på en måte som en forelder som bruker mindre og mindre tid hver morgen med et barn som er vant til barnehagen, sier en informert kilde om situasjonen til kanalen.

Ekteparet Ivanka og Jared skal ikke ha deltatt på de “tradisjonelle” vår- og sommerfestene i Mar-e-Lago.

Det ble kunngjort forrige uke at Kushner skulle skrive en bok om faren sin. Det er planlagt utgivelse neste år.

– Boken hans vil være en endelig, fullstendig historie om ledelse og sannheten om det som skjedde bak lukkede dører, heter det i forlagets kunngjøring.

Merknader om gjenvalg

Selv om de fleste presidenter har trukket seg siden valgnederlaget, tyder mye på at Donald Trump har andre planer.

I begynnelsen av juni inntok han scenen under et møte med republikanerne i North Carolina, der han flørte med ideen om å stille til gjenvalg i 2024.

Han planlegger også å holde flere offentlige møter og andre offentlige arrangementer om sommeren. I følge CNN skal ikke Jared Kushner være involvert.

I et radiointervju med den konservative kommentatoren Don Pongino ble den tidligere presidenten spurt for noen uker siden om han planla å stille igjen.

“Vi trenger deg,” sa Pongino, ifølge nyhetsbyrået Andhra.

Litt hemmelighetsfull Trump svarte:

– Vel, jeg skal fortelle deg en ting. Vi vil gjøre deg veldig glad og vi vil gjøre det rette.

Written By
More from Jakob Leif

Redningsaksjonen fortsetter: – Tiden er ikke i vår favør

Det ble lagt planer fredag ​​kveld og over natten om hvordan redningsaksjonen...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *