Donald Trump – Trumps møte med putemillionæren vekker oppmerksomhet

Fredag ​​ettermiddag lokal tid ble Mike Lindell, grunnlegger og venn av Trumps “Mybillo”, ført til den vestlige delen av Det hvite hus. Lindell ble fotografert med en telefon, en kaffekopp og et tynt ark i hendene.

Besøk: Mike Lindell utenfor den vestlige delen av Det hvite hus. Foto: Shutterstock
Besøk: Mike Lindell utenfor den vestlige delen av Det hvite hus. Foto: Shutterstock
Se også

Lindell, ofte referert til som “Myblo” -gutten, har tjent millioner på salg av puter og er en stor republikansk giver. Han har besøkt Det hvite hus flere ganger, og skryter av sitt nære forhold til presidenten, skriver Washington Post.

Nødsituasjon

Avisa-fotograf Japin Potsford tok et bilde av notatene Lindell hadde med seg. Bare halvparten av siden er synlig, men den sier og skriver mye Washington Post. Det er spesielt to begreper som tiltrekker seg oppmerksomhet: “krigsrett” – dvs. nødsituasjon.

விளைவாக விளைவாக Opprørslov nå som et resultat av angrep … Nødsituasjon om nødvendig … Første merknad

Lindell argumenterer for at presidenten skal bruke opprørsloven, som han skriver vil tillate bruk av militære ressurser på gaten New York Times.

Jim Acosta, CNNs korrespondent i Det hvite hus, skriver Twitter Lindell bekrefter at han møtte Trump.

– Han hevder å ha gitt det han beskrev som bevis på valgsvindel. Lindell sier Trump har bedt ansatte i Det hvite hus om å levere dette materialet. Lindell sier ordene “nødsituasjon” ikke er i dokumentene, til tross for bildene, skriver Acosta.

– Forsvar tillit

Josh Dawsey, korrespondent i Det hvite hus for Washington Post, skriver Twitter At han snakket med Lindell.

– Han sier at en advokat ga ham notater for å dele med presidenten, men ville ikke fortelle noen advokat. Han sa at han møtte Trump i 5-10 minutter og ble deretter vist til rådgiverkontoret. Advokater sa at de var uinteresserte, veldig uinteresserte.

READ  Alvorlig skade etter en kamp i Oslo - jakt på tre kriminelle - V.G.

Også skriver reporteren at Lindell ga ham et dokument som han også angivelig har gitt til Trump. Biden tapte og Trump vant – 11 millioner stemmer, står det i dokumentet.

Forente stater: Donald Trump er under etterforskning for andre gang.
Se også

Siden Trumps nederlag i presidentvalget i november har Lindell vært en av de første som antyder at valget ble stjålet fra Trump. Han har gjentatte ganger sagt at han har bevis for at Trump faktisk vant valget, noe som ikke er bevist. New York Times skriver at Lindell var en av få som støttet presidenten etter kongresstormen i bedriftsamerika.

Noen dager før angrepet på kongressen skrev Trump på Facebook at han ville være president i fire år til. To dager etter angrepet gjentok han nyheten, men sa påstandene om valgsvindel var sanne.

– Alle er trygge. Vi ønsker vår president Donald Trump fire år til, skrev han denne uken på fredag.

Facebook har merket dette innlegget med en tekst som sier at Joe Biden vant valget og er lenket til en side med “riktig valginformasjon”.

Møte: Bilde av Mike Lindell på et Trump-møte i Bemidge, Minnesota. Bildet er tatt i september 2020. Foto: Stephen Mature / Getty Images / AFP
Offentlig møte: Mike Lindell, en av Trumps samlinger, her i Bemidji, Minnesota. Bildet er tatt i september 2020. Foto: Stephen Mature / Getty Images / AFP
Se også
ROSHAGEN: Grunnleggeren av Mybilo snakker mens presidenten ser på en koronakonferanse i Roshagen i mars 2020. Foto: AP Photo / Alex Brandon
Roshagen: Grunnleggeren av Mybilo snakker når presidenten ser en koronakonferanse i Roshagen i mars 2020. Foto: AP Photo / Alex Brandon
Se også

De ropte på hverandre

Dette er ikke første gang unntakstilstanden blir diskutert i Det hvite hus. Temaet burde ha kommet inn som nevnt Et “stygt møte” på presidentens kontor i desember. Publikum må ha vært høyt og folk skal ha ropt på hverandre.

Presidenten diskuterte om Sidney Powell skulle være spesialrådgiver og føre tilsyn med etterforskning av valgsvindel, og skal ha kommet til krisemøtet som et verktøy i kampen mot valgresultatet.

Sendt inn av: Dominion, en produsent av valgstyringsutstyr, saksøker Sidney Powell for ærekrenkelse. Her er hva Trumps personlige advokat, Rudy Giuliani, sa under en pressekonferanse i november. Foto: REUTERS / Jonathan Ernst
Tittel: Dominion, en produsent av valgstyringsutstyr, saksøker Sidney Powell for ærekrenkelse. Her er hva Trumps personlige advokat, Rudy Giuliani, sa under en pressekonferanse i november. Foto: REUTERS / Jonathan Ernst
Se også

Faktisk er Powell også nevnt i Lindells notater.

Advokaten har gjort seg bemerket med konspirasjonsteorier om at elektroniske stemmeapparater blir manipulert og brukt til å forfalske resultatene av presidentvalget.

READ  Tesla Model Y kan være forsinket

Faktisk saksøker han nå Dominion, som forbereder seg på å ærekrenke utstyret som ble brukt under valget. Selskapet søker 1,3 milliarder dollar for påstander om Powells valgbedrageri, som utgjør nesten 11 milliarder dollar.

Tidligere Venezuelas president Hugo Chavez, som døde i 2013, har fått mye oppmerksomhet etter å ha kommet med bisarre påstander om at han beordret oppretting av et valgsvindelsystem. Trump-leiren trakk seg deretter tilbake fra Powell.

Flytte: Trump-administrasjonen begynte å gå ut av Det hvite hus før Joe Biden tiltrådte 20. januar. Reporter: Bjørge Dahle Johansen. Bilder: A.P.
Se også

CIA

Notatene tiltrekker seg “flytt Kash Patel til CIA-operasjon”. Patel, en lojal tilhenger av Trump, ble overført til forsvarsdepartementet etter valget. Han er beskyldt for å ha gjort det vanskelig for Biden å bytte til ledelse, skriver han Forsvarer.

CIA: Direktør Gina Haspel under bekreftelse av senatet i mai 2018. Foto: Rex
CIA: Regissør Gina Haspel under konfirmasjonshøringen i Senatet i mai 2018. Foto: REX
Se også

I forbindelse med disse påstandene Axios Nå har CIA-direktør Gina Haspel nesten sagt opp jobben sin på grunn av planer om å tilby Patel en assistentjobb i CIA.

I begynnelsen av desember hadde Trump angivelig en plan om å tilby Patel en jobb. Planen ble stoppet i siste øyeblikk av visepresident Mike Pence og rådgiver Pat Cipolon.

Trump sies å ha sett på Patel som en som man kan stole på, som han sier, uten å utfordre eller stille spørsmål ved hans dom eller stille for mange “irriterende” spørsmål.

Written By
More from Jakob Leif

18 år gammel innbytter Surfsborg – Odd sparer uavgjort mot VG

Da Skine (VG) (Odd-Surfsborg 1–1) og Jonathan Lindsay (25) så ut til...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *