Don’t King for Southampton – Flere klubber er interessert – VG

Foto: Bjørn S. Delebekk // VG

Southampton og Bournemouth har vært i samtaler for Norges stjernespiss Joshua King, 29, men spillerens lønnskrav har ikke endret seg.

Publisert:

Premier League-klubben Southampton klarte å avdekke spilleren mandag morgen i samtaler om å ta King på den siste dagen i overgangsvinduet.

Som The Athletic skrev, kunne King flytte fra Bournemouth til Southampton for en liten sum, mens spissen Shane Long kunne være på motsatt side av gjelden med muligheten til å kjøpe.

VG sa overgangen til Southampton ikke var passende. Som forklart på VGTV-sendingen her, skyldes dette den lange avstanden i lønnsforhandlingene:

I mellomtiden er to andre Premier League-klubber, Everton og Fulham, opptatt av å signere King. Intensivt arbeid pågår bak kulissene i noen timer før overgangsfristen for midnatt.

King har bare seks måneder igjen av kontrakten med mesterskapsklubben. Hvis han ikke melder seg på en ny klubb mandag, står han fritt til å forhandle med alle han vil om en gratis overgang i sommer.

King har tidligere vist at han holder posisjonen i Premier League med 48 mål på 161 kamper.

I forrige overgangsvindu var han nær å bli overført til West Ham, men Bournemouth takket nei til alle bud. I januar i fjor ba Manchester United på ham, men selv da avviste Kings Club flyttingen.

Sjekk den siste episoden av VGTV-programmet Chilli Season:

READ  Margaret Reid: - - Litt smell
Written By
More from Jakob Leif

Pfizer og moderne vaksiner: – Inneholder 30 alvorlige blodpropper

Under European Drug Administration (EMA) Johnson & Johnson / Johnson Vaccine Press...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *