Drama i Obos League: en tilregnelig nekter å spille i Levermire

Under de mest utfordrende spilleforholdene på Livermire nektet Jane i utgangspunktet å spille mot Gerv. Til slutt startet kampen, men et minutt senere ble lagene sendt til garderoben.

Dette skjedde etter at den overfylte og gjørmete stien på Grimstad ble til en nesten parodi-scene.

– Det er helt upassende for oss å utvise spillere fra dette feltet, ”sa Odd Christer Fullestall, Sane-sjef og lagkaptein. Perkensavison Før planlagt avspark.

Avisen skriver, og inneholder bilder, selvfølgelig fulle av vann og gjørme. Klokka 13.00 fant samtaler sted på Gervin Club-kontoret.

– Vi kan ikke spille på denne banen. Det fungerer ikke. Vi flytter kampen, bekreftet av Fullestal etter en time.

Les også: Offentlig strid, regjeringskaos og historien om den mest dramatiske endringen har skapt en bitter konflikt: – Vi angret på hans beslutning om å bli (+).

Avisen skriver at Gerv-spillerne kom varme ut og dommerne var enige om at kampen kunne spilles, men at Sane likevel nektet å spille.

Femten minutter etter planlagt avspark startet kampen fortsatt, men etter å ha spilt i omtrent et minutt ble det klart at han ikke kunne spille på banen.

Til slutt sendte turneringslederen lagene tilbake til garderoben, uten å vite hva som ville skje de resterende 88 minuttene for øyeblikket.

Zane spiller for å forsvare kvalifiserende spill for EliteSirion, mens Gervins plass i divisjonen ennå ikke er sikker.

Rå trener Eric Gnene har fått mye kritikk for ikke å ha flyttet spillet til en annen bane. Teamet hans kjemper ned med Gerv.

READ  Gaja Gerber fikk en TV-rolle - VG

Reklame

Elektrisk støt: Spotpris 53,49 –re – Fast pris 4,90 re

Written By
More from Jakob Leif

Nuxstat: – Nødvendige og proporsjonale tiltak

Assisterende helsesjef Espen Rostrup Naxstad sier Oslo innfører god praksis og det...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *