– Du vet ikke hva du snakker om – Viji

BRANN STADION (VG) (Brann – Haugesund 1–3) Discovery + -ekspert Joachim Johnson mottok et kontant svar da han sa at Eric Hornlands uttalelser om Matthias Rasmussen kan bidra til en “fryktkultur”.

Publisert:

Braun -trener Eric Hornland sa i utgangspunktet at han var utelatt av troppen fordi midtbanespiller Matthias Rasmussen ble injisert og ikke var klar for kampen mot Hawksund.

I et intervju med Discovery + før lørdagens kamp mot Hockeysund, avslørte han at han fortsatt henger etter:

Jeg var veldig sint etter tirsdag fordi han gjorde et veldig ydmyk intervju. Så jeg bestemte meg tidlig for at jeg ikke ville ha ham med på laget i helgen.

Er han med meg da?

“Jeg vet ikke,” svarte Hornland.

Les mer

Brannkrisen forverres: Straff i kritisk øyeblikk i nytt tap

Etter kampen møtte han rapporter fra Discovery + -ekspert Joachim Johnson:

– For meg er det som å sette en snute på spillere som går fremover, og Sverige sier til Hornland at det kan oppleves som en fryktkultur i en tid der spillerne trenger å gå ned i vekt på skuldrene.

Hornland var svært misfornøyd med Rasmussens intervju tidligere denne uken, men det ble ikke utgitt. Spilleren var en av tolv Bran -spillere som entret feltet natten til 10. august og organiserte Nachspeel.

– Du så ikke intervjuet. Den ble aldri skrevet ut. Du vet ikke hva du snakker om, Hornland svarte til Sverige og sa at de måtte trekke intervjuet.

Til Viji ønsket ikke Hornland å kommentere situasjonen ytterligere.

READ  Skutt av politiet - Døde: Saken henlagt

– Jeg vil gjerne se en ydmykhet med tanke på situasjonen vi er i. Jeg vil se teamet som er ansvarlig for situasjonen vi er i. Da sier treneren at det er viktig at vi gjør det med riktig tempo og tone.

Jeg ble spesielt sint da jeg ble bedt om kommentar i intervjuet fordi det ikke var ydmykt nok når det gjelder omdømme. Vi har politispørsmål, vi har bedratt oss selv sterkt, vi må være veldig ydmyke med tanke på situasjonen vi er i.

En person er siktet etter voldtekt. Han nekter straffbare anklager. En annen person etterforskes for vold.

Hornland sier at han følte at Rasmussen ikke var mentalt klar til å spille etter tirsdagens “uenighet” samtidig som han ble skadet på trening onsdag og injisert i kneet.

TV2 Og Bergens Tidende Rasmussen har sagt at han ikke lenger vil være ønsket i Frankrike. Det bør være relatert til uttalelser etter korrupsjon. VG mottok ikke bekreftelse på informasjonen.

– Det er ikke i mine hender, svarer Hornland på spørsmål om Rasmussens fremtid.

PS! Bran hadde en sjanse til å utligne 2-2 mot Hawksund da Robert Taylor fikk straffespark. Han savnet. I stedet scoret FKH-innbytter Aljoner Ndour 3-1. Andre mål ble scoret av Sondre Liseth og Christopher Welde i 1. omgang. Aun Heckby sto bak Frankrikes kutt tidlig i andre omgang.

Les mer om Corruption Night på Bran Stadium i VGs lørdagsspesial.

Se VG Live for mer informasjon om Elite -serien.

Written By
More from Jakob Leif

Quad Cooper: – 70 internasjonale

Rugbyspiller Quad Cooper har reist verden rundt for å representere Australia. Han...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *