Earling Brad Holland – – er skummel

Borussia Dortmund trenger tre poeng mot Wolfsburg på lørdag for å gå videre til neste sesongs Champions League-plass.

Med ideen om at neste sesong kunne være uten Borussia Dortmunds berømte hymne, våknet villdyret i Earling Broad Holland.

Med to mål mot Wolfsburg vant Norge, med de gule og svarte nå bare ett poeng unna billetten til det lovte landet.

Etter kampen vakte særlig målet 2-0 oppmerksomhet på sosiale medier. Jurbun bøyde nakken godt på egen bane og satte turboen på så han kom mot keeper alene.

Slike arter har blitt vant til å bli sett fra Holland. Tidligere i april mot Stuttgart gikk han 36 km / t, sesongens raskeste tid. Hastigheten var nesten fin i 35 km / t mot Wolfsburg.

– Denne fyren er skummel! PD Sport skriver på Twitter.

Og De Det ser ut til at det er mange som vet. Til lokalaviser Ruhr News Dortmund-kaptein Marco Reyes forteller Holland om problemene sine i fart.

– Jeg prøvde å løpe etter ham, men du hadde ingen sjanse. Han har denne sprø hastigheten, og alle vet at han er rask. Dette gir ham tid til å bestemme hvor han skal skyte, og Reyes skryter av lokale aviser.

Med mål mot Wolfsburg har Holland scoret utrolige 25 mål på 26 kamper. Han har også rekorden for flest mål scoret av en under 21-spiller i Bundesliga, og scoret 38 mål i serien siden han ble overført for et år siden.

Komplimenter er foreløpig ikke med trener Edin Dersik.

– Han er eksepsjonell. Han er veldig viktig for oss. I dag gjorde han en forskjell, og hyllet den midlertidige Dortmund-treneren og klarte ikke å skjule spenningen for Hollands andre fulle seier:

READ  Sarah (18) redder Rosenborg - til og med på bordet - V.G.

– Dette er noe for YouTube. Du vil alltid se det, mener Dersik.

Du bør ikke se bort fra at han har rett

Written By
More from Jakob Leif

Biden holder Fossie – VG

Få jobben gjort: Biden vil at Anthony Fassi skal fortsette når den...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *