Earling Broad Holland, Fotball | La Liga-ekspert spår dramatisk Holland-sving:

Spekulasjoner om fremtiden til Earling Broad Holland får nå fart. Mange store klubber lurer bak kulissene.

Earling Broad Holland ble ikke bundet i onsdagens kvartfinale i Champions League mot Sevilla. Med De to nye målene er Norges superspiss, med totalt 18 nettdebutanter i turneringen, Bare 20 år gammel.

Etter en 3-2-seier over Spania har Borussia Dortmund et godt utgangspunkt før de kommer tilbake til Tyskland. Hollandes sprø scoringshow har fått media over hele verden til å markere det overfladiske.

I følge den italienske avisen Cassette Dello Sport er “Holland bedre enn Mbappé”, sammenlignet med Norges måltall for to år gamle Mbappé. Franskmannen scoret et hat-trick i tirsdagens kamp mot Barcelona.

Holland er også godt ivaretatt i Spania.

– Et monster dukket opp. Hovedavisen Marca skriver at ingen sikkerhet kan stoppe ham.

Spania er spesielt begeistret for Norges fremtid. Det er der gigantklubben Real Madrid holder til.

Les også: Holland ødela Champions League

– Real Madrid planlegger en spektakulær

Den høyt vant Champions League-vinneren forventes å gjøre ting i byttemarkedet i sommer, og Holland er navnet som vil dukke opp igjen på Capital Club ved den ryktemøllen.

– Jeg tror det vil treffe to interessante poeng. Forutsatt at Real Madrid vil gjøre det, signeres det mye om Hollande. Det er klare uttalelser og indikasjoner fra troverdige kilder om at klubben planlegger å gjøre noe fantastisk i sommer. Kylian Mbabane er “Holy Grail”, men hvis det ikke er muligheter i form av finansiering, krever PSG mer, Mbabe vil ikke eller vil ikke selge PSG, det er Hollands prosjekt nummer to Says Wayland.

Han følger spansk fotball nøye, og påpeker at den tyske gutten “passer som en hanske” hos Real Madrid.

– Han er ung, han har allerede en profil og folk snakker mye om ham. Uansett hva han sier, er det noe “slaktet” ved ham som vil gjøre overskrifter om det. Hollandes kjærlighet til å snakke om Champions League og hans åpenbare kjærlighet til Real Madrid sammenfaller med at det er klubben med flest mennesker som blir med i Champions League-troféet. Klubben som har vunnet flest ganger, fortsetter han.

READ  Solberg og Stair garanterer ikke oljeinspeksjon

Valentin gjør det klart at Real Madrid trenger et skrik for å styrke laget. Som en profil passer Holland nøyaktig med lagets oppdatering.

– De er ikke lenger i topp tre beste klubber i verden, men de er fortsatt enorme og i utgangspunktet rike. Kareem Benzema er 33 år og vil snart bli faset ut fordi det er en grense for hvor lenge du kan stole på at han blir på plass.

– Det er mye å nevne at Holland og Madrid i det minste har forutsetninger for å bli en realitet.

Les også: Holland får skryt av Wenger: – Han er som et dyr

Usikker økonomisk periode

Med koronaepidemien som rammet fotballøkonomien hardt i fjor, er det ikke lenger lett for de store klubbene å “lande sine opprinnelige planer”.

Valent tror for eksempel at Holland vil være en enklere endring å oppnå enn Mbappé.

– Hvis den økonomiske situasjonen sannsynligvis vil være veldig vanskelig, men Holland er mulig. Med dette i tankene har Mbappé vært i det laget lenger enn Holland. Han har akkumulert mer toleranse på markedsverdilister, men epidemien har rammet spanske klubber hardere enn andre. Da du hadde gjeld på et eller annet tidspunkt på grunn av de strenge økonomiske reglene i La Liga for mange år siden, forklarer eksperten.

På grunn av tider med økonomisk usikkerhet har Madrid-klubbendringen de siste årene vært veldig nøysom i markedet, noe som betyr at de har skapt en buffer for fremtidige investeringer.

– De har god kontantstrøm. For eksempel å finne 150 millioner dollar for Hollande betyr ikke at 150 millioner kroner blir trukket fra kontoen 1. juli. Det vil bli skilt i mange år, Real Madrid vil ikke ha muligheten til å betale en slik overføring nå “i harde penger”, men slik jeg forstår det, kan Real Madrid ta med Holland, hvis de og han vil ha The.

READ  Premier League: Brentford - Arsenal

– Hvis vi tenker på en kamp mellom Manchester-klubber, Juventus og Real Madrid. Hvem er den beste personen til å beskytte Holland?

– Her er noen forskjellige vinkler. Det vil være en fordel for byen med et veldig spennende prosjekt økonomisk og atletisk. I tillegg vet vi at Earling og faren har et sterkt og emosjonelt forhold til engelsk fotball. På et tidspunkt innser man at han kanskje vil følge i farens fotspor. Enten det er nå eller noen år inn i fremtiden, må han svare på ham på mange måter.

Mens han prøver å overtale dem til å velge Holland, vet Valent at forskjellige klubber alle sitter på verdifulle Trump-kort.

– United har sin fordel over Ole Gunner Solskar, som han allerede hadde et forhold til og hadde godt samarbeid med. Juventus har vært knyttet til ham tidligere, så jeg tror en samtale allerede er etablert. Mino Riola (agent red.anm) skiller seg best ut i Juventus, så det blir lettere for agenten å snakke til deres fordel. Hvis Hollande vil være den største fotballstjernen i verden, er det et mål vi kjenner ham for, Real Madrid er klubben der forholdene er best.

Jeg tror Champions League-deltakelse vil være viktig

Holland er under kontrakt med Dortmund, men mange stiller seg allerede et spørsmål: “Hvor skal Holland spille fra sommeren 2021?”

Vyasat-eksperten peker på et viktig aspekt om fremtiden til Super Striker.

– Det kommer helt an på hva som skjer senere i sesongen. Hvis Dortmund mener at Bundesliga-sesongen er over og de klarer å kvalifisere seg til Champions League resten av våren, kan det ikke benektes at det ville være best å bli der ett år til og ikke insistere på en ny overgang. Han bodde ikke lenge i Moldova, han bodde ikke lenge i Salzburg, han ble ikke lenge i Tyskland. Flere overføringer på veldig kort tid vil ryste stabilitet og vekst.

READ  - Elsket hvert sekund - VG

Lytt til hva Hollande sa etter to mål mot Sevilla:

Valent er derimot usikker på om Dortmund vil savne topp 21 i Bundesliga (seks poeng bak 4. etter 21 kamper) og ikke vil kunne vinne Champions League, som automatisk vil gi dem ny deltakelse.

– Når han blir spurt om hva som skjer hvis Dortmund ikke kvalifiserer seg, spør det gutten. Han svarer ikke at det å være der er upassende, men han sier “Champions League, jeg skal spille der”.

Hollande sa til Thane Vyas at han “forventer å spille i turneringer hvert år resten av livet.” De fire beste i Bundesliga er noe de må klare denne sesongen.

– Hvis de ikke kvalifiserer seg, bør du ikke krangle for mye med meg om at Real Madrid er et bedre valg, avslutter Veland.

Written By
More from Jakob Leif

EM i fotball | Hilsen til Ericsson:

Belgia hadde full kontroll mot Russland, og Romalu Lukaku gratulerte lagkameraten Inter...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *