Earling Broad Holland – VG i et tøft håndtrykk etter viktige score

(Borussia Dortmund – Hoffenheim 2-2) Dortmund-krisen så ut til å bli verre i en kamp med nesten alt. Earling Brad Holland (20) reddet poeng – og avsluttet kampen med Stephen Bosch (23).

Publisert:

Bosch mente Dortmund skulle ha spilt ballen da Munas Thapur falt med en skade, men Holland holdt i stedet balansen og likte ikke rettferdige anmeldelser.

De to kamphanene presset hverandre flere ganger før flere Dortmund-spillere løp for å skille dem.

Da Dortmund var nede 2-1 og på nippet til sitt andre tap på rad, avlyste Holland to mål før det endelig ble avgjort.

Etter en pasning fra Sebastian Rudy til gavepakken vendte han Florian Grillitsch åpent og traff ballen karakteristisk mål bak Hoffenheims Oliver Baumann.

– Ja, jeg trenger å puste litt. Hollande sier til Wisport at dette var et godt mål – men han ble ikke spurt om hvordan han likte kampen etter å ha scoret.

Dormanster: Earling Broad Hollands 15. mål på 16 kamper i Bundesliga denne sesongen. På forsiden er Munas Thapur nede med en skade. Foto: Leon Quieler / Pool

Les mer

Fra Soulscar til VG: – Vi kan forvente at Holland husker da vi satt i Loubane

Dortmund-krisen

Dette målet kunne ikke ha kommet på et bedre tidspunkt for Dortmund-laget som sto i fare for å stå på pallen mens Champions League-toget kjørte. Hadde det ikke vært en seier, hadde det vært seks poeng opp til Wolverhampton – de som har spilt mindre enn en kamp.

Hoffenheim-spissene Munas Tabur og Ihlas Bebo gjorde sitt for å varme opp setet ytterligere under den nye Dortmund-treneren Edin Dersik. 15 poeng på elleve kamper er den endelige poengsummen til den uerfarne Dersik.

READ  - Det er enkelt - Viji

Mates Hummels og Manuel Aganji begikk den største forsømmelsessynden fordi de var helt inaktive på banen etter hjørnesparket, som i lang tid viste Pebu som vinner av kampen.

Tapoor på sin side rullet ballen mot målet for å være like etter å ha spilt i en halvtime i første omgang.

Les mer

Blant de mulige arvingene Lewandowski: – Tre eller fire gode

– Helt klart

Poengsummen er imidlertid ikke uten kontrovers.

I motsatt ende var Dortmunds unge engelskmann Jude Bellingham på vei inn i sekstenmeteren og inn i et åpent mål i full fart med Earling Broad Holland. Da fikk Norge et stykke Kevin Vogt rundt livet, rev det opp og savnet alle sjanser til å holde seg i scoringsposisjonen.

Hoffenheim møtte 1-1. Brad Holland var tydelig misfornøyd med dommer Bastian Tankert, som foreleste den tyske dommeren på vei ut av garderoben da bremsesignalet ble slått av.

– Dette er et bra frispark, i en god posisjon. Jeg vet ikke hvorfor han ikke blåste. Dette er et tydelig frispark. Hollande sier til VSport at han ikke forstår hvorfor det ikke ble kastet.

Før uavgjort møtte Jadon Sancho ledermålet for Dortmund etter en nydelig kamp fra venstrehånds Rafael Guerrero.

Dermed reddet Dortmund uavgjort i en veldig stressende situasjon.

Written By
More from Jakob Leif

Paulina Boriskova – I sorg etter bruddet og arvelig oppgjør

Supermodell Paulina Boriskova (56) Er en De mest populære modellene i verden...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *