Elbilenergi, vaksinereiser og tastaturkrøller 1. april

Elbiler kan svekke energien, Sverige tiltrekker seg vaksinerte nordmenn over grensen og dataanalytikere pålegger at alle tastaturer skal byttes ut. En av vitsene til April Fools i år.

1. april viser vår ”nye forskning” i Oslo at menn ikke skal kjøre elbil fordi det kan føre til dårlig energi. Foto: Gorm Cholestad / NDP

1. april er en dag som brukes til å lure familie, venner og bekjente med en rekke uskyldige vitser. Nyhetsdekning forekommer også i pressen.

Ny forskning i vitser i aprilaviser i år viser at menn ikke skal kjøre elbiler. En “rapport” fra Sverige skriver at det er en klar kobling mellom elbileiere og dårlig kraft Oslo.

Ellers søkte Streamstad kommune å lokke nordmenn over grensen ved å tilby ytterligere Astra Geneca-vaksiner til alle med et rom i Sverige. V.G. Sitater Stromstad Titting I aprilvitsen.

I april i år var Stromstad Titting blant vitsene i media og skrev at nordmenn med et rom i Sverige kan vaksinere seg. Foto: Steen Lisberg Solam / NDP

Råder alle til å bytte tastatur

Dataanalytikeren skal torsdag Si det De har i det skjulte undersøkt de siste årene hvor mye nordmenn uttrykker gjennom måten du bruker tastaturet på.

De bestemmer at de ikke har annet valg enn å be alle, enkeltpersoner og selskaper i Norge om å bytte ut tastaturet innen utgangen av året.

Skrive samtidig Nettavis Regjeringen har besluttet å endre begrepene “Norge”, “mor” og “far” fordi de er undertrykkende begreper som nedverderer minoriteter. Fremover skal man ifølge aprilvitsen si “Northern” i stedet for “Nortman”.

Lengre Meteorologisk institutt April-tullingen hans er klar. Mandi torsdag lanserte de en ny underjordisk værtjeneste som lar nordmenn velge været de vil ha.

READ  Den amerikanske advokaten William Barr trekker seg - VG

Det er en lang tradisjon med April Fools vitser i norske medier. Foto: Derje Pentixby / NDP

Hitlers besøk til Moldova

Tradisjonen med at pressen benytter anledningen til å lage humoristiske saker 1. april er lang.

I 1938 publiserte Romstalls Buttstick en artikkel om noen mindre enn Adolf Hitler, som dukket opp på en kort tur til Moldova, og skriver N.R.K. “Hitler” lot seg intervjue i avisen, der han sa at han ville fortsette sin norske ferie videre i Elsund.

I 1992 rapporterte NRK Doxravian at den daværende amerikanske presidenten George HW Bush var på hemmelig besøk i Bergen for å undertegne Dual Agreement.

De siste årene har imidlertid mange medier vært tilbakeholdne med å bruke slike April Fools-vitser i lys av diskusjonen om falske nyheter, som har vært gjenstand for kontrovers de siste årene.

Written By
More from Jakob Leif

Lon Marie Berg strammer opp applikasjonen til elektrisk scooter – VG

Halvparten av tallet: Byrådsleder Lon Marie Berg kunngjør nye regler for elektriske...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *