Ellie Golding: – Avslører graviditetsnyheter:

Britisk popstjerne Ellie Golding (34) og ektemannen og kunsthandleren Caspar Jopling (29) De venter sitt første barn sammen.

Dette avslører førstnevnte i et intervju Vogue, Der reporteren til motemagasinet også kunngjør at han er den første som forteller de gode nyhetene. Golding avslører også at han har vært på vei i 30 uker.

– Å bli gravid får meg til å føle meg mer menneskelig. Jeg vil finne et bedre ord enn kvinne, men nå har jeg kurver som jeg ikke hadde før. Jeg liker det og mannen min liker det også, sier hun.

Det er mange bilder i Vogue-artikkelen hvor du tydelig kan se den voksende gravide magen.

Ikke planlagt

Kunstneren avslører for Vogue hva han oppdaget å være gravid. Golding og Jobling, som giftet seg i august 2019, har ingen planer om å bli gravid så snart etter ekteskapet.

– Det skjedde i løpet av tiden Caspar og jeg reiste i løpet av ett års bryllupsdag, og det var i utgangspunktet da vi oppdaget det. Det var gal fordi det var bryllupsdagen vår. Det er ikke planen. Ideen om å bli gravid virker ikke som et faktum, innrømmer hun.

Golding forklarer videre at hun først ikke trodde hun var gravid, men så mange endringer skjedde i løpet av første trimester, ble hun tvunget til å justere seg.

Det han ønsket å spise var Golding, som påpekte at han vanligvis hadde et sunt kosthold, og plutselig bare ønsket mat fra hurtigmatkjeden McDonald’s.

Sjokk: Influencer Laney Marie avslører på sin YouTube-kanal at hun er gravid – og på veien lenger enn hun trodde. Video: Laineymariebeauty / Youtube
Se også

Det skremte henne, innrømmer hun.

READ  - Jeg er veldig dyr - VG

Til tross for diettendringen er Golding veldig spent på å bli mor for første gang, men innrømmer samtidig at det å være gravid kan være ensom under pågående infeksjoner.

Gift på en fantastisk måte

Som nevnt er Golding og Jobling i august 2019 De ga hverandre sitt ja. Det fant sted ved et storslått bryllup i den engelske byen Yorkshire i York Minister, en av de største gotiske katedraler i Nord-Europa.

Artisten bak mange populære kjærlighetssanger, som “Love Me Like You Too” og “How Long Will I Love You”, gjorde det lange kirkegulvet til en kvart side, fra den elegante brudekjolen til motehuset Chloé.

Ektemann og kone: Ellie Golding og Caspar Jobling ga sitt ja til hverandre foran mange kjendiser. Foto: NTP Scanfix
Ektemann kone: Ellie Golding og Caspar Jopling ga sitt ja til hverandre foran mange kjendiser. Foto: NTP Scanfix
Se også

Kjolen hadde en lang skjorte og høy krage, og ble spesielt erstattet med den berømte middelalderkatedralen der bryllupet fant sted. Parets initialer ble brodert på brudens lange slør, og Golding var veldig involvert i utformingen av brudekjolen.

Gjestene på det store bryllupet inkluderte prinsesse Eugenie (30) og mannen hennes, Jack Brooks Bank (35), som var en av brudgommens forlover.

Prinsesse Beatrice (32) og ektemannen Edero Mabelly Mosi (38) og prinsesse Sarah (61) var også til stede ved seremonien.

Written By
More from Jakob Leif

Corey fullførte byggingen ved Fran – VG.

Ferdig: Corey Ingripson sist på kurs til Bran-trening mandag ettermiddag. Foto: Holger...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *