– Elsket hvert sekund – VG

TV Cowboy: Charlie Gustafson og “Our Time Is Now”, av Heda Stearnstead. Foto: Claudio Presiani / DT News Agency

På TV er han tapt for alltid i det komplekse Nina. Faktisk bor Charlie Gustafson (28) med en kjent popstjerne.

Søndag dukket den siste episoden av den fire-sesongen svenske dramaserien “Vår tid er nå” På NRK TV. Dermed slutter familiesagaen.

Charlie Gustafson, som spiller restaurantkokk Gale, er trist å si farvel til jobben sin.

“Før og etter”

«Den fem år lange reisen er ved enden av veien når “Our Time Is Now – 1951” møter publikum», Skrev 28-åringen Instagram Da den siste og siste spesialsesongen hadde premiere for tre uker siden.

«For resten av livet vil denne serien være “frem og tilbake”. Jeg jobbet så hardt og elsket hvert sekund. Intet ord i verden kan beskrive takknemligheten jeg føler for menneskene jeg delte denne reisen med», Skriver under en serie bilder fra innlegget.

(Artikkelen fortsetter nedenfor)

Serien handler om et turbulent og til tider dramatisk liv Familien Lovander driver en restaurant som heter Desergartskallan I Stockholm.

«Når hardt arbeid, stress og mangel på selvtillit har manifestert seg, alle dere som har fulgt oss og fulgt oss, deres engasjement og vennlige ord om denne serien betyr så mye.», Les innlegg fra Gustafson.

Den første sesongen ble sendt i 2017. «[Enseriesomserutsomenkjærestesiden1945ogerfullavalledebestetriksenetildenbesteசோsop[1945ஆம்ஆண்டுமுதல்இனிப்புப்பெட்டியைப்போலதோற்றமளிக்கும்ஒருதொடர்மற்றும்அனைத்துசிறந்தடிவிசோப்பின்சிறந்ததந்திரங்களும்நிறைந்துள்ளது», Kritiker av VG og På den tiden ga Terningkast 5.

Jenter: Amy Diamond og Charlie Gustafson på Goldback Gala 2016 i Stockholm. Foto: Jessica Cove / DT / DT Nyhetsbyrå

Mye av handlingen dreier seg om det vanskelige og emosjonelle forholdet mellom arbeiderklassegutten Kale og den høyt privilegerte Nina (Hetta Stearnstead).

READ  Doc Plaid avslører Frp Drama - Listack Lost: Pushing New Votes Forward

Faktisk jobber Gustafson sammen med sangstjernen og skuespillerinnen Amy Decismond (28), også kjent som Amy Diamond.

Hun kom inn i Norden i 2005 med sangen “What’s In It For Me”. Og så hun Bare 13 år, Den samme Custofson.

Og podcaster «Nemo møter en venn I 2019 sa Gustafson at han syntes babystjernen var den vakreste på den tiden, og at det var hans første “kjendisromantikk”.

Det tok imidlertid mange år før de to møttes. Gjennom gjensidige bekjente ble de introdusert for hverandre en natt i byen, og slik ble det gjort. Siden da er de et par.

Amy Diamond i hårtap: – gråt mye i begynnelsen

Reisedam

Gustafson kan fortelle 1. juledag Avsløre For tiden har han roligere dager enn kjæresten.

– Hun gjør mye arbeid nå, men hun har alltid gjort det. Vi har det bra begge to, tar det som det kommer hver dag, kjærlig når vi blir spurt hvordan ting er, sa han.

Bak til venstre: Magan (Josephine Nelton), Peter Lowander (Adam Lundgren), Stickenback (Peter Dale), Gustaf Lowander (Matthias Nordquist), Kale Svensson (Charlie Gustoffson), Lilly (Karin Franz Gorloff), Venstre: Front Rehnberg), Helka Lovander (Susan Reuter), Nina Lovander (Hetta Stearnstead). Foto: SVT

Mens stjernepar er populære i hele Norden, betyr ikke det at de ikke gjør seg selv “starstruck”. Da Custofson støttet den norske “Skam” -stjernen på Instagram sommeren 2018, ble det avslørt at dette ble det de ble. Ina Svenningdoll (24).

«Og så skjedde detகீழ், under et bilde av trioen tatt i Halton, skrev Gustafson:

Decismond er i full gang med innspillingen av en ny Viaplay-serie med tittelen “Thunder in My Heart”. Gustafson jobber også med en rekke nye prosjekter, inkludert den kommende serien – la la langlavakt.

READ  Finland Frankrike hodebunn etter tidligere Troms-spiller VGs drømmescore

De tre første sesongene av “Our Time Is Now” går fra 1945 til slutten av 60-tallet, og den fjerde sesongen – som bare dekker fire episoder – hopper tilbake til sommeren 1951.

Adam Lundgren, Anna Jogrison, Josephine Neldon, Hetta Stearnstead, Charlie Gustafson, Simon Koppo, Matthias Nordkist og Andrea Austland Foto: Jessica Cove / TDT News Agency

Written By
More from Jakob Leif

Ny plate på Wall Street

Artikkelen fortsetter under annonsen Teknologiselskaper åpnet etter at nyheten om en ny...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *