Etter et utrolig gjennombrudd fra Barcelona til Cup-semifinalen – VG

(Granada – Barcelona 3-5) Barcelona var ute av cupen til 88 minutter på døgnet. Så reiste de seg for å ha nytte.

Publisert:

Granada tvang Barcelona til å jobbe hardt for fremgang i kvartfinalen i den spanske cupen, med Robert Kendi og Roberto Soldado som ledet med to mål.

En halv time senere klonet Barcelonas franske midtstopper Samuel Umtiti og lagkamerat Antoine Griezmann den til høyre, og tapte den tidligere ballen til Alberto Zorro – som traff ballen raskt frem til Kennedy.

Han passet enkelt ballen bak Mark-Andre der Stegen, som spilte bedre.

– Barcelona, ​​de skal spille her og der. Vi vet at de er gode på det, men her går de glipp av det, ”kommenterte Bernd Hulker på kringkastingsløsningen VG +.

Soldat-show

Etter Intermeso jaget Barcelona uavgjort, men da Griezmann var treg med en ball mot Frankie de Jong, fikk hjemmelaget grådig lillefingeren som ble gitt dem.

Soldado fullførte løpet, men Umtitis forsvarsarbeid vil neppe bli anerkjent av noen andre enn tilhengere av en-meter-regelen.

– En tyngre sesong ser ut til å bli verre, kommenterte Vogert på Allstad VG +.

Nok en feil som Barcelona ikke orket denne sesongen. De er ti poeng bak serielederne Atletico Madrid i La Liga, der de vanæret Super Cup-finalen da Lionel Messi slo ned en motstander, en tøff nøtt for å slå Paris Saint-Germain i Champions League-kvartfinalen.

Les mer

Messi er drømmen til Cup-motstanderen onsdag

Messi tok ansvaret

Lionel Messi brettet opp ermene og scoret en fantastisk gjennombruddspasning mot Antoine Griezmann da han begynte å betale tilbake sine tidligere synder ved å kontrollere keeper, stolpe og ball inne.

READ  Varm vind sørfra: - Kan være rundt 30 grader

Scoringen kom like før full tid, og la dermed grunnlaget for det siste tempoet.

For en ultimate hastighet det er. Messi fikk ballen i sin absolutte favorittposisjon og traff ballen i og utenfor stolpen. Danske Martin Pride kunne ikke kontrollere følgende innlegg.

Messi igjen. Igjen slappet han av mot Griezmann, og franskmannen nikket uselvisk til venstreback Jordi Alba – Barcelonas assistentkonge 2-2 på to minutter på overtid for å redde en ekstra omgang.

Bestemte Alpha seg

Der påtar Alpha seg rollen som den mest kjente medarbeideren og lager et innlegg på pannen til Antoine Griezmann.

Franskmannen, som hadde gjort så mye for Granada, som scoret ett og to mål, stakk inn et mål som så ut til å sende Barcelona bort.

Granada er imidlertid ikke veldig ferdig. Sergino sendte Carlos Neva inn i testboksen, hjemmelaget fikk et straffespark og Fede Vico scoret åpent.

Det er greit at Barcelona har Lionel Messi. Han forlot Barcelonas mål igjen da han trakk seg tilbake og skjøt, og begrenset tilbake til de Jongs mål.

All tvil var på sidelinjen da keeper Alpha (!) Traff en elegant volley på Griezmanns pasning.

Barcelona – og Ronald Comen – kan si ut.

Written By
More from Jakob Leif

Kendall Jenner er ute – VG

Modell: Kendall Jenner, på Cannes i fjor. Foto: Duck Peters / Duck...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *