“Farm Celebrity” 2021: – – Han ble sagt å ville slå meg

Tirsdag var det premiere på den siste utgaven av “Foreman Giantis”, hvor tolv kjendiser skal drive gård som om de kjørte for hundre år siden. For tidligere fotballspiller John Arne Rice (40), og komiker og medieprofil Espen Rustad Thorsen (62), blir ikke opphold vennlig.

Bakgrunnen for konflikten mellom de to er den såkalte Rice SMS-korrupsjon »og 2005, Så en Liverpool-spiller Sendte tekstmeldinger til mange norske kjente kvinner, Inviterte dem til middag. En venn av Espen Thorsen sies å være en av mottakerne av meldingen.

– 8000 SMS mottatt

Rett etterpå, da komikeren deltok på en seremoni utenfor Bergen, Han sa Rices telefonnummer Fra scenen, og oppmuntret mange tusen tilskuere Send ham en melding.

– John Arne kan ha mottatt cirka 8000 tekstmeldinger den dagen. Dagen etter våknet jeg opp til et tema på Duckbladet eller VG, der jeg fikk beskjed om å saksøke for noen få millioner kroner, sier Thorsen til Docladet.

I hele syklusen: Espen Thorsen, Annigen J ர்க rgensen og Derje Sporcem deltar alle i vinterens Barman Gentsis. Foto: Alex Iverson / TV2
I full sving: Espen Thorsen, Annigen J ர்க rgensen og Derje Sporcem deltar alle i vinterens Barman Gents. Foto: Alex Iverson / TV2
Se også

Det er ingen hemmelighet at da 62 år gamle møtte Rice inne på Lundreite-gården i Cragger, var det mer enn spesielt.

– Jeg ga ham et gratispass, en “tom” unnskyldning. Så: Jeg mente egentlig ikke dette fordi jeg ville gjøre det samme i dag – men jeg beklaget. Tøm luften og kjør den berømte elefanten ut av rommet. Vi kunne ha holdt saken bak oss, men han valgte å ikke gjøre det, mener Thorsen.

Forlate kamerapanelet

John Arne Rice innrømmer overfor Duckblad at han ikke var så opptatt av å “be om unnskyldning” til “Barman Gents” -deltakeren.

Ny æra: Det er årets bønder. Verter: Cain Falch / Jonas Ski Hammer
Se også

– Espen kontaktet meg først om hendelsen i 2005, og da følte jeg noe utløst inni meg. Jeg husker Espan som konge av konflikten på 1990-tallet, og du kan fortelle at han var mye morsommere enn han er nå.

READ  Nytt boligsalg økte med 86 prosent i mars

Situasjonen mellom de to blir mer og mer anspent denne uken, på et tidspunkt er den tidligere fotballspilleren så splittet at han velger å forlate Thorsen og kameraene midt i en konfrontasjon. Dette er etter Thorsen Rice kunngjorde at hun slet med nostalgi for familien sin, spesielt hennes sønn Colin på ett og et halvt år.

– Jeg vil ikke legge skjul på at jeg savnet “Junior”, men han brukte det mot meg. Det var da jeg bestemte meg for å dra. Jeg vet at TV også blir bedre. Jeg var opprørt over hele situasjonen, mener 40-åringen.

– Trenger mer mat

Espen Thorsen beskriver konflikten med Rice som:

– Jeg likte det da han lot til meg at alt var i orden, faktisk var han sint bak ryggen min. Eksploderer, uten å si hvorfor han var så sint.

– Jeg hadde hatt litt problemer med å forsvare meg. Hvis jeg ødela hans daglige liv, kunne han i det minste ikke ødelegge min.

Og:

– Jeg bidro med å jobbe hardt hver dag, mens det samtidig var hans bidrag til å lufte en valp der han fant en slags rett. Han mente at hunden burde luftes nesten hele tiden. Da syntes han han var for stor og sterk, han trengte mer mat enn resten.

– Uriner aldri

Rice insisterer på at “Foreman Gents” ikke vil bruke for mye tid på å konkurrere.

– Espen er ikke viktig for meg, han er ikke det jeg trenger i livet mitt. Hvis han bruker navnet mitt for å annonsere selv, sier han at han burde gjøre det, en tidligere venstremann som i utgangspunktet ikke lenket til mange av tekstmeldingene han mottok i 2005, med Espen Thoreson da de møttes på gården.

READ  Margaret Reid: - - Litt smell
TV-present: Espen Thorsen (bak, venstre), Annigen J ென் rgensen, Signy Ferthal, John Arne Rice, Thomas Felberg, Eli Carrie Jengetel, Salje Bergman, Derge Sporcem, Cain Olson, Los Madberg, og Eda Fleton
TV-strøm: Espen Thorsen (bak, venstre), Annigen J ர்க rgensen, Signy Fertel, John Arne Rice, Thomas Felberg, Eli Gary Zengdel, Salje Bergman, Derge Sforchem, Cain Olsen, Los Madberg, Ida Ford og Ida Forden. Foto: Alex Iverson / TV2
Se også

– Da han kom og sa at det var han som promoterte tekstmeldingene, tenkte jeg: “Da er du, ja.” Det var det første han spilte inn, og da føltes det som om han prøvde å legge til dramaet. Men jeg brydde meg aldri, jeg var sint på ham fordi han var sta – jeg kranglet med mange mennesker der.

– Hvor ille kom Espen dit?

– John Arne sa: “Hold munnen din” for meg i vanlig tull. Han fikk beskjed om at han ville slå meg. Alt jeg vet. Men jeg var ikke redd for ham, og han turte ikke å møte meg ordentlig. Alt gikk bak meg til jeg endelig havnet i en konfrontasjon. Dette er veldig spesielt.

Slår til igjen

– Det stemmer, John Arne?

– Nei, det er løgn. Jeg brukte veldig få kalorier daglig for Espen Thoresan. Jeg valgte en god tid med folk jeg var godt kjent med. Han sier ting som dette burde stå på hans bekostning. Jeg er ansvarlig for alt jeg gjorde der. Jeg gledet meg veldig til å møte ham som var en stor komiker på 90-tallet. Jeg ventet noen i ligaen for George Best (tidligere fotballspiller, magasin. Merknad), men jeg møtte noen med en pensjonert Mangler-stjernefotballspiller. Det var trist.

Bitter: Daniel Weim Ordal mister “Foreman” 2020. Han beskyldte senere TV2 for å hjelpe Kunwal Hogan med å vinne. Video: TV2, Herebjorg Iverson. Bilder: Alex Iverson / Evind Sennachett. Reporter: Injepjork Iverson / Henriet Ilertson
Se også

På et tidspunkt på showet sier Rice at hun vil fjerne Thorsen, men hun vil være den beste på det.

– Jeg burde ikke si det, men jeg laget god TV. Jeg har aldri slått noen i hele mitt liv, og det skjer aldri.

READ  - Var veldig trist - VG

– Hva synes du om SMS-skandalen siden 2005 som plutselig har gitt nytt liv?

– Når jeg gjør noe dumt synes jeg det er “ulovlig og farlig” akkurat nå. Jeg synes det er rart at folk ikke gir opp det. Men jeg vil ikke bruke kalorier på det, jeg gleder meg bare til å fullføre det.

– Rar

I følge Thoreson gikk han ikke for langt i å referere til Rices nostalgi for familien under “Forman Gents” -innlegget.

– For meg er det en formildende situasjon. Jeg ser ingenting negativt i å savne babyen hennes. Jeg synes det er rart at dette skal bli synd. Tvert imot, ikke å skade. Han tror jeg brukte familien hans mot ham, kommer helt ut av det blå til meg, sier komikeren, og innrømmer at det noen ganger er utfordrende å bo på en gård.

Moro: Du kan allerede se at Gazette og Victoria fikk en god tone i første episode. I dag forteller de meg hvordan forholdet er. Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope / TV2 / Red Carpet
Se også

– Jeg vil ikke si at det var behagelig. Men da jeg kom inn på gården, var jeg glad for å se hvem andre som var der. Jeg kom godt overens med nesten alle unntatt John Arne. Ellers hadde det vært en god situasjon, sier han til Docladet.

Kathryn Haldorsen, TV2s programredaktør, understreker overfor Docladet at deltakerne er i nær kontakt med både deltakerens ansvar, regissøren og produsenten.

– Vi visste med sikkerhet at det var dårlig humør mellom John Arne og Espen, men det var aldri truende situasjoner mellom dem, noe som gjorde at vi måtte komme inn. Det var en situasjon der de var gamle nok til å bosette seg, sier han.

Written By
More from Jakob Leif

Forvent enda lavere salg i 2021 – E24

Selv om oljeskattpakken har bidratt til en rekke operasjoner på norsk sokkel,...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *