Final Fantasy XIV venter med nok en større utvidelse i høst

Fra natt til lørdag postet Square Enix Endwalker, Den neste store utvidelsen til webrollespillet Final Fantasy XIV. Ifølge utvikleren vil pakken være ute når som helst på høsten, med noen meldinger for spillerne å servere.

Bra mot dårlig

Sage er en ny klasse – eller arbeid – i Final Fantasy XIV: Endwalker. (Video: Square Enix)

Endwalker bygger historien fra en tidligere utvidelse av spillet, kalt Shadow Brinkers. Krigen er mellom godt og ondt, og basert på noen av historiedetaljene som deler torget her, er krigen mot Genoa Ye Calves, den nye keiseren av det onde Corleone-riket.

Turen går til nye områder – inkludert byen Carlmont, Tavern og Rhodes-at-Hahn – hvor spillerne kan klatre opp til det nye nivåstaket på 90-tallet. De som forventer en større utfordring kan fremdeles utforske lagområder, mens erfarne spillere kan teste ferdighetene sine i ekstra vanskelig Raid Pantomonium.

For de som lengter etter en ny måte å spille Final Fantasy XIV på, introduserer Endwalker en annen spillklasse. Sage-klassen spiller en støttende rolle som er i stand til å helbrede og styrke lagspillere. Det kan også gjennombore fire flygende sverdelementer som skyter laserstråler – eller noe sånt.

PlayStation 5-Beta i april

Ellers kan Square si at den endelige Fantasy XIV fra 13. april vil gå i åpen beta på PlayStation 5. Den oppgraderte konsollversjonen har forbedret bildefrekvens, raskere lastetider og 4K-oppløsning.

Spillere på PlayStation 4 kan oppgradere til PlayStation 5-versjonen mot en ekstra kostnad, men den offisielle utgivelsesdatoen for sistnevnte er ennå ikke satt. Endwalker-utvidelsen kommer også med Windows og Mac.

Square opererer også i det neste Final Fantasy-spillet.
I fjor kom de første detaljene om Final Fantasy XVI om

READ  Andrew Cuomo - Isolert: - Defensiv og farlig

Written By
More from Jakob Leif

Sagosan ødelagt i historisk Champions League-seier:

THW Kiel 33-28 Barcelona Se kampoppsummeringen ovenfor! De norske landslagsspillerne Sander Sokosen...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *