– Flere utenforstående »- VG

(Liverpool – Southampton 2-0) Alison Becker kastet seg som en håndball keeper, og 46 sekunder senere satte Sadio Mane en flyer i motsatt ende. Det var en Liverpool-seier.

Publisert:

Senegalesens 1-0-poengsum var den eneste kampen på lenge, og da Diego doblet med en hammer fra bred side i siste øyeblikk, plukket laget til Jurgen Klopp en liten svi av rivaler om europeiske plasser i Premier League-tabellen.

Leicester (nummer fire) fikk et overraskende nederlag mot Newcastle fredag ​​kveld, med Tottenham som røykte 1-3 foran Leeds. lørdag. Den lille sansen for West Ham (nummer fem) møter Everton på søndag. Dermed truer både London-laget og Liverpool Leicester bakfra.

– Avgjørelsen setter Liverpool på jakt etter de fire beste, men de er fortsatt “utenforstående”, sier Jamie Carracker, Liverpools tidligere forsvarsselskap, på Sky Sports.

– Vi er ikke fornøyd med situasjonen vi er i. Med tanke på stemningen, selvtilliten og neste kamp, ​​er vi glade for å vinne. Vi må kjempe til det siste for å beholde denne lille muligheten, sier Diego, som har scoret 2-0 for samme kanal siden sitt første mål for klubben siden han ble overført fra Bayer i fjor sommer.

Akrobatisk: Liverpool-angrep Sadio Mane avanserte 1-0 lørdag kveld bak Southampton-keeper Fraser Foster. Foto: Paul Ellis / PA Wire

Et lekent Liverpool-lag – to uker fra forrige kamp og tre kamper etter siste seier – kjørte hardt den første halvtimen. Motstander trener Bench Globe kopi Ralph Hasenhatt, motstanderen var også interessert i å øke tempoet, og 1-0 målet var et godt bilde for det:

Southampton slo hyperlange. Rask Theo Walcott spilte Nathan Della gratis enda raskere. Han dro umiddelbart til Che Adams, som satte et tomt mål og kunne fullføre. Men Allison Becker kastet seg i stjernedannelsen og forhindret ballen i å passere – i stedet traff hjemmelaget rett på Anfield.

READ  Advarsler "Gratis Britney" protest utenfor USAs ambassade i Norge - VG

Bobinho fikk ballen utenfor sekstenmeteren. Han tok Mohamed Salah ut til høyre, og egypteren så på sin favorittlekamerat på motsatt side. Sadio Mane satset på venstresiden og hadde en fantastisk mulighet til å score for FC, men skuddet gikk bredere enn målet.

VG Live: Hele minutter her!

Denne gangen har Southampton-keeper Fraser Forster ingen sjanse. Han var allerede i stand til å stoppe Salah ved et par anledninger, Dio Jota var en gang og en god venn i veikrysset i Guinea Vijnaldums innsats.

I motsatt ende var Allison strålende utover kvelden, mens han reddet Che Adams beste sjanse like før 1-0-målet. Men Brass ga samme Adams et 1-0 frispark.

Målgangen ble tatt ned av Southampton-spissen Allison – og Diego Stuart krysset Armstrong og vridde ballen fra 18 meter rundt Janic Westerkard, og etterlot ingen tvil om seieren ville ende.

– En fantastisk følelse, men det viktigste er at vi kjemper for tre poeng og det lille miraklet – Diego forklarer at døren er lukket, men vinduet er åpent – og de må knekke vinduet for å komme inn i Europas mest sjenerøse klubb. kamper neste sesong.

Written By
More from Jakob Leif

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *