– Føles som en hvalross

19. november venter programlederen “Barman Celebrity” Drill Sjustat Christian (25) og forlovede Stian Loritchen (32) Hans første barn. Kjent par I september ble det avslørt at de ble foreldre til en jente, Nå 25, går inn i de siste stadiene av graviditeten hennes.

Med en drøy uke å gå før fristen, er dette en tydelig og viktig Sjostat Christian som ser graviditeten kort.

Pioneer: Drill Sjustad forteller Christian Doclat at kroppen føles som en indre badstue. Video: Julie Easter Christian / Red Carpet
Se også

– Graviditet går overraskende bra. Jeg trodde aldri det ville være så bra å være gravid. Det går helt strålende. Men jeg skal være ærlig, sier hun at jeg forventer at hun kommer litt ut.

Sjostat Christiansen er glad for å ha sluppet unna de verste graviditetsproblemene.

– Det er viktig å påpeke at du kan gjennomgå en graviditet uten store sykdommer. Men jeg hadde mye vann på føttene, og de eksploderte nesten. Det gjør ikke vondt, men noen ganger føler jeg meg som en hvalross. Men 25 år gamle Seog Hr sier det gikk bra.

Blivende barn: Tiril Sjadstad Christianen og Stian Lauritzen venter snart en jente. Foto: Door Score / Se og Hør
Se også

Hold navnet klart

Den alltid glade verten synes graviditeten har gått for fort, og hun komplimenterer seg selv at hun levde nesten normalt. På den annen side kunne hun ikke “bruke løpesko og løpe i gapet”.

– Det har gått for fort, jeg kan ikke gjøre det fordi jeg var gravid. Det smaker kjempebra, jeg er så heldig Sjåstad Christianen til Se og Hør.

Nå blir hun og Larrison stort sett hjemme.

– Når det er en uke til perioden, blir livet litt pause. Hverdagen er noe begrenset, og på grunn av koronaen er det ikke mange vi kan møte. Vi er bare for oss selv, det gir litt kjedsomhet. Vi ville elsket å samhandle mer med mennesker, men vi må ta forholdsregler.

Måltid forberedelse: – Jeg gleder meg veldig til fødselen, sier Drill Sjustat Christiansen se og Hør. Foto: Privat
Se også

Fødselen hun tar med knust stillhet – selv om hun føder midt i en epidemi, omfatter alt.

– Folk burde tro at jeg er gal fordi jeg gleder meg til fødselen. Jeg deltok på søsteren min bursdag, og det var helt fantastisk. Jeg ser på det som en utfordring å glede meg til. Det kan være spennende, men absolutt vondt, forklarer Sjåstad Christianen til Seog H eller.

Spennende: Landbrukskjendis vertdrill Sjustat Christian kommenterte den nye programlederen Saga Mates Hanson på et søstershow kalt Foreman. Video: Stephen Peterson / Red Carpet
Se også

Mistenkelig for ekstra tid

Navnet på det fremtidige barnet er allerede klart, verten ønsker ikke å dele det nøyaktig med omverdenen ennå. Men 25-åringen kan avsløre at navnet er litt unikt.

– Det er ikke så mange navn i løkken under svangerskapet. Men i sommer hørte vi et navn vi aldri hadde hørt før. Det var så tilfeldig. Det er gøy med et navn som nesten ingen andre har kalt. Det er bare 120 mennesker i Norge, avslører profilen “Barman” overfor Seog Hør.

Nå fyller han tid med injeksjonsarbeid hjemme i Grimstad i påvente av ankomsten til lille Dull.

– Nå går det i safran og strikking. Jeg er en komplett nålearbeider, og jeg vil snart få senebetennelse fordi jeg er så strikket. Jeg strikker babyklær og lager leker. Jeg har forberedt nesten hele barnerommet, tror jeg, Sjustat Christian.

Med barnerommet klart, er alt lagt til rette for familieforbedring. 25-åringen er klar for å være mer tålmodig.

Suksess: Drill Sjustad Christiansen feirer seier med kjæresten Steen Larrison. Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope
Se også

– Jeg tror jeg kommer langt på overtid. Jeg sa nylig til Stein at jeg synes hun er litt bedre der, og hun erter å se og høre.

Les mer: – Veldig, veldig seriøst

READ  Andrew Cuomo - Isolert: - Defensiv og farlig
Written By
More from Jakob Leif

– Det plager meg ikke – VG

Carolyn Graham Hansen forlot banen uten å score for den syvende kampen...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *