Folk i Sverige føler effekten av Corona-viruset

Det har aldri vært mange pasienter fra regjeringen innlagt på sykehus på skanningen, skrev han Avsløre Mandag natt.

Vi snakker om totalt 276 pasienter, hvorav 33 er på intensivavdelingen. Dette er tre ganger toppen av epidemier i vår, sa avisen.

Ann-Louis Levau, assisterende sykepleier på intensivavdelingen i London og kommunens overordnede sikkerhetsrepresentant, har opplevd stort stress på arbeidsplassen, der kollegaer er savnet på grunn av både forkjølelse og Govt-19.

Svar: Sveriges statsepidemiolog Anders Technell har svart på påstandene om at han har gitt en feil fremstilling av antall mennesker drept av koronaepidemien. Video: D.T.
Se også

– Vi kjemper

I løpet av den siste uken har mer enn 7000 nye infeksjoner blitt rapportert i regionen. Spesielt i løpet av helgen ble det rapportert det høyeste antallet: Det var 1600 positive prøver på fredag ​​og 2500 på lørdag. Samtidig ble 210 nye infeksjoner rapportert «bare» mandag. Sitsvenskan.

For øyeblikket er det ikke klart om høyere infeksjonsrater skyldes infeksjonens faktiske topp eller forsinket rapportering fra laboratoriet.

Leva kobler forrige ukes økning i infeksjon med overbelastning i butikkene på Black Friday. Han sier at mange av kollegene på intensivavdelingen ble forbannet for ikke å følge offentlige begrensninger.

– Folk føler at det er i endring, altså. Dette er en veldig egoistisk tenkemåte, og noen bryr seg litt. Personer med milde symptomer kan tro at de ikke er smittet, sier hun til Express.

– Vi gjør alt vi kan for å hjelpe pasientene til å komme seg og komme hjem til sine kjære. Vi vet at jul og nyttår vil komme til et høydepunkt, og vi vil bli tvunget til å jobbe enda hardere enn i dag.

Advarsel: Attefan L ஃப் fven ber det svenske folket tenke fremover.
Se også

– Tydelig økning

Fredag ​​sendte kommuneadministrasjonen i Helsingborg ut et SMS-varsel til en tredjedel av befolkningen. Kommunen har den største epidemien av noen av landets seks kommuner og har flest nye tilfeller i Scan-regionen.

READ  Infeksjon i hotspot kan ha kommet fra sør - VG

kommune Nettsted Rapporterer en dramatisk økning i Govt-19 om.

– Det trengs nå en innsats for å forhindre spredning av Govt-19 i samfunnet, skriver kommunen, som oppfordrer til regelmessig håndvask, unngå fellessamlinger, unngå overfylte steder og bli hjemme hvis du føler det er dårlig.

– Vi oppfordrer alle til å ta anbefalingene veldig seriøst de neste ukene, skriver kommunen videre.

Analyse av operativsystemer i kommunen peker på en endring fra 23. november.

– Kanskje det er julehandel. Men så kom Black Week, Black Friday, Pay Day og julehandel. Siden 25. november har det vært en klar økning, sier kommuneanalytiker Henrik Persson Sidwenskan.

Som kunngjort av Docblode etter Black Friday, Kan være begge deler Sitsvenskan, Svensk daglig Og Uptonbladet Mange gikk angivelig til butikken 27. november.

Black Friday I Oslo: Ikke alle forhindres av koronainfeksjon. Journalister: Maja Vaklev Berg og Augusta Magnustotir.
Se også

Senteret måtte stenge

På skanningen ble beboerne oppfordret til å holde seg borte fra kjøpesentre, men flere sentre i Malm var overbelastet. Et senter måtte stenges midlertidig på grunn av overbelastning.

Det var mange mennesker i Stockholm. Normalm-politiet la ut et bilde av publikum i Trottingdon på Instagram, der du kan se mange mennesker som handler. Svenska sa til Doclade at han ikke trodde det var mulig for folk å gå ut på slike møter under et utbrudd.

– I dag patruljerer vi senteret. Politiet skrev på Instagram at det er flere enn vi forventet.

Sykepleier Charlotte ble sjokkert da hun passerte et kjøpesenter i Göteborg. Han sa at det var mange mennesker til Uptonbladet, og det var lite sannsynlig at de hadde den riktige avstanden.

– Hjelp, tenkte jeg. Han fortalte avisen at han var veldig trist å se så mange mennesker.

READ  Må være på et isolert hotell etter WC - VG

Det verste i Europa

Oppdaterte tall viser, som kunngjort av DocLead mandag kveld European Institute for Disease Control (ECDC) Landet har registrert 698 nye infeksjoner per 100.000 innbyggere de siste 14 dagene. Derfor er det bare seks land som er hardere berørt enn landene på ECTC-listen.

For øyeblikket er det bare Liechtenstein, Luxembourg, Litauen, Slovenia, Kroatia og Ungarn som har flere epidemier enn Sverige på ECTC-listen.

Sverige, derimot, topper ingen steder listen over nye Covid-19-dødsfall i Europa. Slovenia og Bulgaria har registrert henholdsvis 28,6 og 27,4 koronadødsfall per 100 000 innbyggere de siste 14 dagene, mens Sverige bare har registrert 4,6.

Sist torsdag overgikk Sverige 7000 koronadødsfall.

Written By
More from Jakob Leif

Angus d. Jones – Babystjernen har forsvunnet

I ni år har Angus d. Jones, 27, var for de fleste...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *